- Makaleler
- 1
Hocam dediğiniz gibi yaptım, şu an 34 derece sabit kalıyor idle modda. AIDA ve ZenTimings ekledim son halini. FCLK 2167 denemedim sadece, fakat kalanı dediğiniz gibi yaptım. 60ns altına düşer dedim ama düşmedi çok şaşırdım.
Düzenleme: Trcdwr değeri maalesef gözükmüyor BIOS'ta, 8 yapamadım bu yüzden.
O normal, 2167 FCLK açmıyor mu? Deneyin, belki açar.
FCLK ilk bakmak lazım, ya da en son bakmak lazım. Yapıp bakamadığı ile alakalı, kafa karışıklığı da yaratıyor tabii. Error correction muhabbeti yüzünden ve whea raporlanmıyor şu anda am5.
Hocam dediğiniz gibi yaptım, şu an 34 derece sabit kalıyor idle modda. AIDA ve ZenTimings ekledim son halini. FCLK 2167 denemedim sadece, fakat kalanı dediğiniz gibi yaptım. 60ns altına düşer dedim ama düşmedi çok şaşırdım.
Rtp:
RAM Test Pro: Program for stress testing and benchmarking DDR5, DDR4, DDR3 memory.
Memory stability test and benchmarking for DDR5, DDR4, DDR3 memory.
Windows Memory Cleaner
This free RAM cleaner uses native Windows features to efficiently clear memory areas. A compact, portable, and smart application for your computer.
@gogol bellek temizliği sonrası Auto basın, testi bu şekilde ayarlayıp başlatın. 5 dakika sonra CPU ıod hotspot ve RAM SPD sensörleri iletin HWiNFO.
Sadece Memory çift sol tık yapın ve bekleyin. Diğerleri ile işimiz yok: