dixtuel

Uzman
Merhaba, bununla ilgili eski bir konum vardı fakat hem fiyatlar hem satıcılar değiştiği için tekrar açmak zorunda kaldım. G29 + shifter almak istiyorum ve aldığımda olur da bir sorun çıkarsa ben bir sorun yaşamadan garantiye/değişime ona buna yani karşımda muhatap bulabileceğim bir yerden almak istiyorum. Nereden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bununla ilgili eski bir konum vardı fakat hem fiyatlar hem satıcılar değiştiği için tekrar açmak zorunda kaldım. G29 + shifter almak istiyorum ve aldığımda olur da bir sorun çıkarsa ben bir sorun yaşamadan garantiye/değişime ona buna yani karşımda muhatap bulabileceğim bir yerden almak istiyorum. Nereden alabilirim?
Şu an en ucuz Trendyol'da var. Alabilirsin. Satıcı konusunda bir şey diyemem tabi.

Hocam G29 devamlı kullanmak istediğiniz bir ürün mü? Yani ileride upgrade düşünmez misiniz? Bence ikinci el tercih edin. Arada aşırı fiyat farkları var. Ben ikinci el aldım gayet de memnunum. 1 ay oldu sorunsuz kullanıyorum.

Hocam G29 devamlı kullanmak istediğiniz bir ürün mü? Yani ileride upgrade düşünmez misiniz? Bence ikinci el tercih edin. Arada aşırı fiyat farkları var. Ben ikinci el aldım gayet de memnunum. 1 ay oldu sorunsuz kullanıyorum.

Hocam elimde arkadaşımın ödünç verdiği var aslında direkt ondan almak istiyorum fakat direksiyonla ilgili bir sorunum var, normalinde de var mı yok mu bilemediğim. Buradan atsam veya yeni konu açsam ilgilenir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki. Yardımcı olabileceğim bir şeyse seve seve.

Hocam direksiyonu takıyorum vs. her şey sorunsuz fakat oyunlarda veya boştayken bile sola sağa küçük bir boşluk var sanki direksiyonun motoru o kısımda çalışmıyormuş gibi sanki direksiyonun ortasında ölü bölge var ve motor orayı çalıştırmıyor gibi.

Hocam direksiyonu takıyorum vs. her şey sorunsuz fakat oyunlarda veya boştayken bile sola sağa küçük bir boşluk var sanki direksiyonun motoru o kısımda çalışmıyormuş gibi sanki direksiyonun ortasında ölü bölge var ve motor orayı çalıştırmıyor gibi.
Evet merkezde çok hafif bir boşluk var, doğru diyorsun.

Bu G29 da kronik olarak mevcut aynı şey bende de var. Sorun değil aslında. Ürünlerin hepsinde var muhtemelen. Hatta direksiyon düzdeyken çok hafif sağ ve sol yaptığında oluyor o kısım. Beni çok rahatsız etmiyor bu arada. Sizi çok mu rahatsız etti? Ki zaten profesyonel bir simracing tutkunu değilim. Zaten param olsa G29 değil de moza markasından bir ürün tercih ederdim. Veya Fanatec veya Thrustmaster...