Bu G29 da kronik olarak mevcut aynı şey bende de var. Sorun değil aslında. Ürünlerin hepsinde var muhtemelen. Hatta direksiyon düzdeyken çok hafif sağ ve sol yaptığında oluyor o kısım. Beni çok rahatsız etmiyor bu arada. Sizi çok mu rahatsız etti? Ki zaten profesyonel bir simracing tutkunu değilim. Zaten param olsa G29 değil de moza markasından bir ürün tercih ederdim. Veya Fanatec veya Thrustmaster...

Hocam ETS de vs. sorun oluyor ya :D

Bu G29 da kronik olarak mevcut aynı şey bende de var. Sorun değil aslında. Ürünlerin hepsinde var muhtemelen. Hatta direksiyon düzdeyken çok hafif sağ ve sol yaptığında oluyor o kısım. Beni çok rahatsız etmiyor bu arada. Sizi çok mu rahatsız etti? Ki zaten profesyonel bir simracing tutkunu değilim. Zaten param olsa G29 değil de moza markasından bir ürün tercih ederdim. Veya Fanatec veya Thrustmaster...
Aynen öyle G29 sanılanın aksine giriş seviyesi bir donanım. :)

Olmaması lazım, ben sorun yaşamadım hiç.

Napıyo sağa sola mı çekiyo kendini?

Aynen öyle G29 sanılanın aksine giriş seviyesi bir donanım. :)

Olmaması lazım, ben sorun yaşamadım hiç.

Ne yapıyor sağa sola mı çekiyor kendini?

Hocam düz bırakamıyorum tırı o çok sıkıntı oluyor illaki hafif sağda solda kalıyor direksiyon. Ölü bölge atayınca da tadı kaçıyor.

Hocam düz bırakamıyorum tırı o çok sıkıntı oluyor illaki hafif sağda solda kalıyor direksiyon. Ölü bölge atayınca da tadı kaçıyor.
G HUB kullanıyorsun değil mi? Logitech Gaming Software değil.

Benim ayarlarım böyle, ideal.

Pedalları bir türlü oturtamadım ama. :(

Dosya Ekleri

• 1748915784606.webp
    1748915784606.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 50
B

Bu arada benim dediğim durum bu değil. Yani ben de kendini sağa veya sola çekme olayı olmuyor. Düz bırakırsam orada kalıyor. FFB ayarın belki aşırı yüksekte kalmış olabilir. ETS de FFB ayarını gereğinden fazla yükseltirsen. Gaza bastığındaki motor titreşimini bile sana aktarıyor. Bu da belki titreşerek direksiyonun sağa veya sola dönmesine sebebiyet vermiş olabilir. Ayarı biraz azaltmayı dene. G29 hubdaki yay merkezleme ayarı da 20 de kalsın.

B

Bu arada benim dediğim durum bu değil. Yani ben de kendini sağa veya sola çekme olayı olmuyor. Düz bırakırsam orada kalıyor. FFB ayarın belki aşırı yüksekte kalmış olabilir. ETS de FFB ayarını gereğinden fazla yükseltirsen. Gaza bastığındaki motor titreşimini bile sana aktarıyor. Bu da belki titreşerek direksiyonun sağa veya sola dönmesine sebebiyet vermiş olabilir. Ayarı biraz azaltmayı dene. G29 hubdaki yay merkezleme ayarı da 20 de kalsın.
20 ETS'ye fazla bence. Ben 17 ideal diye düşünüyorum.

Asıl etkileyen ayar oyunun ayarı bence. G HUB'dan ziyade. Ama doğru olabilirsin. Ben hep 20 de kullandım.

FFB ayarını hiç kurcalamadım. Dediğim gibi motor sanki ortada yokmuş gibi bomboş ortası bir güç yok. Ayrıca g hubda direksiyonu algılıyor fakat hareketlerini algılamıyor garip bir şekilde.

Tek fark yay merkezleme gücü 20 bende o kadar.

G HUB kullanıyorsun değil mi? Logitech Gaming Software değil.

Benim ayarlarım böyle, ideal.

Pedalları bir türlü oturtamadım ama. :(