Snackworm

Başarılı
Herkese merhaba,

Elimde Gigabyte GA-Z270X-Ultra Gaming Intel Z270 SOKET 1151 DDR4 USB3.1 kullandığım anakart mevcut. Mevcut BIOS sürümü ekran görüntüsündeki gibidir. Anakartımı güncel sürüm ile güncellemek istiyorum. Öncelikle güncel sürümü indirebileceğim bir link paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Bunun haricinde BIOS güncellemesini USB flash bellek olmadan yükleyebilmem mümkün müdür? Elimde harici bir SSD var SSD üzerinden yapabilmem mümkün mü? (SSD içerisinde dosyalar mevcut). Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

1727532870607.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
F9d son BIOS sürümü.

Harici SSD'den güncellenebilir mi? Emin değilim. Q-Flash içinde gözükürse mümkün.

Windows yazılımıyla da güncelleyebilirsiniz. İsmi @BIOS ve verdiğim linkte mevcut.

F9d son BIOS sürümü.

Harici SSD'den güncellenebilir mi? Emin değilim. Q-Flash içinde gözükürse mümkün.

Windows yazılımıyla da güncelleyebilirsiniz. İsmi @BIOS ve verdiğim linkte mevcut.
Teşekkür ederim, Windows yazılımı ile nasıl yapabilirim?

Ya beni çok yanlış anladınız ya da yazdıklarımı hiç okumadınız. Bu indirmiş olduğunuz, güncel BIOS dosyası. İçinde de DOS üzerinden güncelleme yapmanızı sağlayacak yazılım var.

Eğer Windows üzerinden güncelleyecekseniz @BIOS kullanmanız gerek dedim. Bu yazılım hiçbir yerinde @BIOS yazmıyor. @BIOS, linkte Uygulama altında yer alıyor.

Doğrudan indirme linki de bu: