Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun bir bahane olduğunu düşünüyorum. Her yenilgiden sonra "takım kötü oynadı" diyerek işin içinden sıyrılmaya gerek yok. Ağzınız var mıyor tabii "adamlar iyi oynadı" demeye.

Her yenilgide bir şey demiyorum hocam. Galatasaray'lı değilim zaten. Ayrıca 2-0 olur 3-0 olur tamam da 5-0 da artık iyi oynadılardan çıkar, sorun yönetime gelir. Ben burada iyi oynadılar helal olsun demek yerine farklı bir şey dediğim için neden bahaneye çekiliyor? İlla tebrik mi etmem lazım? Bu sezon Galatasaray 2 yıl önceki gibi 13. sıra da bitirince kötü oynadığından değil de rakipleri iyi oynadığından mı o sıralara gelecek? Ben takım tutmuyorum. Sadece bana göre kötü oynadıklarını söyledim. Aynısı Beşiktaş'a olsaydı yine aynısı söylerdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avrupa Fatih'i miymiş Galatasaray?
Galatasaray'lı mıymış bütün oğlanlar?
Kalplerde yıldız, gönüllerde ay mıymış Galatasaray?
Olmadığı gösteren türde bir maç oldu, maçın yanlış yerde yayınlandığını düşünüyorum bu arada.

Beşiktaş'ı tebrik ederim. Ancak Beşiktaş iyi oynamadı. Çatır çatır oynarsın da atarsın maç öyle değildi. GS da çok ciddi sıkıntılar vardı. Çok ağırlardı paslar yerini bulmuyor. Sanki alem yapmışlar da dünden kalmışlar gibi. Koşamıyorlar hantallık garip geldi. Bazı Beşiktaşlı futbolcuların kendini yere bırakması birkaç pozisyonda oldu. Ancak maçı iyi yönetti hakem. Türkiye'de zaten her şeye zırt pırt düdük çalınıyor.

Avrupa Fatih'i miymiş Galatasaray?
Galatasaray'lı mıymış bütün oğlanlar?
Kalplerde yıldız, gönüllerde ay mıymış Galatasaray?
Olmadığı gösteren türde bir maç oldu, maçın yanlış yerde yayınlandığını düşünüyorum bu arada.
Evet, turuncu siyah temalı bir yerde bekliyordum bende.

GS'nin yakin tarihte (son 10 yili kast ediyorum) aldigi en agir derbi sonucu maalesef.

Beşiktaş'ı tebrik ederim. Ancak Beşiktaş iyi oynamadı. Çatır çatır oynarsın da atarsın maç öyle değildi. GS da çok ciddi sıkıntılar vardı. Çok ağırlardı paslar yerini bulmuyor. Sanki alem yapmışlar da dünden kalmışlar gibi. Koşamıyorlar hantallık garip geldi. Bazı Beşiktaşlı futbolcuların kendini yere bırakması birkaç pozisyonda oldu. Ancak maçı iyi yönetti hakem. Türkiye'de zaten her şeye zırt pırt düdük çalınıyor.
Ney ney ney? Levent Tüzemen misin sen kanka bu nasıl yorum? Beşiktaşım çatır çatır ezdi şampiyon(!)u.
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy dışında bir tane oyuncu kötü falan oynamadı, Semih zaten kanat oynatılabilecek birisi olmadığı için çok problem yaşadı.

Ney ney ney? Levent Tüzemen misin sen kanka bu nasıl yorum? Beşiktaşım çatır çatır ezdi şampiyon(!)u.
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy dışında bir tane oyuncu kötü falan oynamadı, Semih zaten kanat oynatılabilecek birisi olmadığı için çok problem yaşadı.
Beşiktaş iyi oynamamışmış, Galatasaray küme takımı o zaman. İyi oynamayan takımdan niye 5 yiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.