Captain Skriniar 106
Üstün
Galatasaray; Roma'nın göndermiş olduğu antrenman talebini, 2002'de yaşanan olaylar ve rakibin Fenerbahçe olması gereğince talebi reddetti.
Son düzenleme:
Galatasaray; Roma'nın göndermiş olduğu antrenman talebini, 2002'de yaşanan olaylar ve rakibin Fenerbahçe olması gereğince talebi reddetti.
Bana da öyle geldi biraz. Bayram değil, seyran değil. Eniştem beni niye öpsün?
Genelleme yapmaya gerek yok. Türk olan zaten Fenerbahçe'yi destekler. Devşirmeler, Roma'yı destekler anca.
Genelleme yapmaya gerek yok. Türk olan zaten Fenerbahçe'yi destekler. Devşirmeler, Roma'yı destekler anca.
Tarih : 11 Mayıs 2013Bana da öyle geldi biraz. Bayram değil, seyran değil. Eniştem beni niye öpsün? Tabii art niyetli düşünmemek lazım. Belki de Fenerbahçe'yi düşünerek reddetmiştir.
''Beşiktaş'tan dost olur ama Galatasaray'dan dost olmaz.'' Bu sözünü severim. Adam tek cümlede her şeyi anlatmış.Tarih : 11 Mayıs 2013
Yer: Faruk Ilgaz Tesisleri
Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu:
Aziz Yıldırım şöyle söyler; "Galatasaray'da bir gelenek vardır. Kendileri her şeyi yaparlar, sonra hiçbir şey olmamış gibi elini uzatma numarası yaparlar. Sonra yine aynı dönerler.''
Beşiktaş'tan da dost olmaz. Düştükleri zaman "Kuşdaşım, kardeşim." İki para girsin kulübe, iki galibiyet alsınlar, hemen Fener'e küfür. Onların samimiyeti de Kolpaçino Bomba gibi bir şey."Beşiktaş'tan dost olur ama Galatasaray'dan dost olmaz." Bu sözünü severim. Adam tek cümlede her şeyi anlatmış.
Taraftara bakarsak kendimizden bile dost olmaz. Yönetime bakmak gerekir. Aziz Yıldırım ve Süleyman Seba'nın dostluğunu da anlatmaya gerek yok.Beşiktaş'tan da dost olmaz. Düştükleri zaman "Kuşdaşım, kardeşim." İki para girsin kulübe, iki galibiyet alsınlar, hemen Fener'e küfür. Onların samimiyeti de Kolpaçino Bomba gibi bir şey.