Bana da öyle geldi biraz. Bayram değil, seyran değil. Eniştem beni niye öpsün? Tabii art niyetli düşünmemek lazım. Belki de Fenerbahçe'yi düşünerek reddetmiştir.
Tarih : 11 Mayıs 2013
Yer: Faruk Ilgaz Tesisleri
Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu:
Aziz Yıldırım şöyle söyler;
"Galatasaray'da bir gelenek vardır. Kendileri her şeyi yaparlar, sonra hiçbir şey olmamış gibi elini uzatma numarası yaparlar. Sonra yine aynı dönerler.''

Tarih : 11 Mayıs 2013
Yer: Faruk Ilgaz Tesisleri
Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu:
Aziz Yıldırım şöyle söyler;
"Galatasaray'da bir gelenek vardır. Kendileri her şeyi yaparlar, sonra hiçbir şey olmamış gibi elini uzatma numarası yaparlar. Sonra yine aynı dönerler.''
''Beşiktaş'tan dost olur ama Galatasaray'dan dost olmaz.'' Bu sözünü severim. Adam tek cümlede her şeyi anlatmış.

"Beşiktaş'tan dost olur ama Galatasaray'dan dost olmaz." Bu sözünü severim. Adam tek cümlede her şeyi anlatmış.
Beşiktaş'tan da dost olmaz. Düştükleri zaman "Kuşdaşım, kardeşim." İki para girsin kulübe, iki galibiyet alsınlar, hemen Fener'e küfür. Onların samimiyeti de Kolpaçino Bomba gibi bir şey.

Ben 38 yaşındayım. Çocukluğumdan beri tribün kovalarım, maçlara giderim. Çocukluğumda, gençliğimde falan çok iyi hatırlarım; GS ve BJK her zaman birlikte hareket ederlerdi. "GS'nin en büyük kankası kim?" diye sorsan herkes BJK derdi. Şimdi ne oldu acaba? :)

Tüm küfürlü bestelerini Fener'e yaparlardı. GS'ye asla küfür etmezlerdi, asla beste yapmazlardı. Hâlâ öyleler aslına bakarsan.

Fener'in tek dostu Kasımpaşa, o da 90+4'te gol atıp şampiyonluktan eder. :)

Beşiktaş'tan da dost olmaz. Düştükleri zaman "Kuşdaşım, kardeşim." İki para girsin kulübe, iki galibiyet alsınlar, hemen Fener'e küfür. Onların samimiyeti de Kolpaçino Bomba gibi bir şey.
Taraftara bakarsak kendimizden bile dost olmaz. Yönetime bakmak gerekir. Aziz Yıldırım ve Süleyman Seba'nın dostluğunu da anlatmaya gerek yok.