S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba Arkadaşlar, bildiğiniz üzere bugün Galatasaray - Liverpool maçı var. Gençler, Galatasaray için çok zor bir maç olacak. Kusura bakmayın ama bana göre şansı yok; birbirimizi kandırmayalım lütfen. He, Galatasaray düşmanı değilim, benim düşmanlığım sadece Süper Lig’de oluyor. Kazanmasını ben de isterim ama bu durumda imkânsız gibi görünüyor çünkü Liverpool Şampiyonlar Ligi’nde çok farklı oynayan bir takım. Sizin fikirleriniz neler? Sizce Galatasaray kazanabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Futbol bu, kimler kimleri yeniyor, belki de Liverpool gelip gelip atamayacak ama Galatasaray bir kere gelip atacak, hiç belli olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışında düşmanlık olmamalı, yenildiğimizde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş demek yerine Türkler yenildi diyorlar. Benim zoruma gidiyor bir Türk olarak.

Fakat;

Ben sosyal medyada dönen "Liverpool eski LP değil." diyenleri anlamıyorum, şu an Premier Lig'in en ortalama takımını Süper Lig'e koyun, ambargonun en büyüğünü uygularlar lige. Bu adamlar her ne kadar en iyi formlarında olmasalar da bizim ligimizin 10 - 20 gömlek üstü oynuyorlar. İnanılmaz kondisyonlara sahipler. Bunun karşılığında ise Süper Lig gibi düşük seviye futbolun oynandığı ligde şampiyon olan Galatasaray serap göre göre gittiği şampiyonlar liginde sıfır çekme yolunda ilerliyor futboluyla.

Son lig maçı da hiç umutlu değildi, olmaz abi bu oyunla.

Galatasaray Frankfurt maçında yaptığı hataların 3'te ikisini bu maçta yapsın, elek eder Liverpool. Bırakın 8'i averaja çıkarlar rezil oluruz. Umutlu olduğum tek şey Liverpool oyuncularının Galatasaray'ı aşırı ve saçma sapan küçümsemesi olur, onun dışında Galatasaray mevcut oyunuyla bu maçı 10 kere oynasın, anca 1 kere kazanır.

Avrupa liğleri maçları farklı olur. Oyuncular için piyasa yapma yeridir. Bu maçlardan takımın genel durumundan farklı bir oyun olursa hiç şaşmam. Bu maç gerçekten zor ama imkansız değil.

Futbol topu yuvarlıktır. Her şey olabilir. Ancak Liverpool'un oyununa bakarsak hiç şansı yoktur.

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere bugün Galatasaray - liverpool maçı var. Gençler, Galatasaray için çok zor bir maç olacak. Kusura bakmayın ama bana göre şansı yok; birbirimizi kandırmayalım lütfen. He, Galatasaray düşmanı değilim, benim düşmanlığım sadece Süper Lig'de oluyor. Kazanmasını ben de isterim ama bu durumda imkânsız gibi görünüyor çünkü liverpool şampiyonlar ligi'nde çok farklı oynayan bir takım. Sizin fikirleriniz neler? Sizce Galatasaray kazanabilir mi?

Cinconun tek şansı 6'dan az gol yemek.