ersENes

Başarılı
Yer
Sultangazi
1-) Galax GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB
2-) Palit GeForce RTX 4060 Ti Dual 8GB

Arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum.
Hazır sistem bilgisayara alacağım. Hangi ekran kartının olduğu sistemi seçmeliyim ?
Aralarındaki farklar nelerdir ? Sıcaklık, fan hızı, modellerin kronik vs. sorunları var mı ?

Kesinlikle ben olsam Galax'ı tercih ederim. Başarılı bir firma ve o kadar büyük sorununu görmedim. Hem de bütçe dostu. O kadar kaliteli bir soğutması yok ama 4060 Ti için gayet yeterli olacaktır. Ama yine de Palit'e göz atmanızı öneririm.

1-) Galax GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB
2-) Palit GeForce RTX 4060 Ti Dual 8GB

Arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum.
Hazır sistem bilgisayara alacağım. Hangi ekran kartının olduğu sistemi seçmeliyim ?
Aralarındaki farklar nelerdir ? Sıcaklık, fan hızı, modellerin kronik vs. sorunları var mı ?
Galax çok övülse de şahsen bana güven vermiyor. Palit yılların markası, tercihimi Palit'ten yana kullanırdım.

Yaklaşık 4 aydır Galax 4060 Ti kullanıyorum. Performansından çok memnunum.

Genel olarak;
  • Isınma sorunu yok.
  • Çok az watt tüketiyor. Her oyunda Ultra ayarlarda bile 160 watt tam çekmiyor yani.
  • DLSS3 manyak bir şey.
  • Starfield da dahil olmak üzere upscale olmadan günümüz ve güncel oyunları, 1080p çözünürlükte ve Ultra ayarlarda 60 FPS üstü oynatıyor.
  • Ray Tracing ve DLSS3 ile de çok güzel oluyor oyunlar;

1716752897378.webp

Palit için bir şey diyemem ama 4060 Ti ısınan bir GPU değil. Bunun Galax, Palit olması çok da bir şey fark ettirmez yani.
Ayrıca Galax'ta 10, Palit'te 30 alacaksın diye bir şey yok. Aralarında maksimum 3 FPS bile oynamaz. O da birinden birinin, bellek hızı ya da GPU frekans hızı OC'lenmiştir, ondan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galax markalı RTX 4060 kullanıyorum. Soğutmasından gayet memnunum. Belki Ti değil benimki ama RTX 4060 Ti da fazla ısınan ve fazla güç tüketen bir kart değil. O sebeple hangisi ucuz ise onu almalısın.

Aynı oyun performansını ve benzer soğutma performansını alacaksın 2 sistemle de. 5-6 bin lira fark verme boşuna. Galax'lı olan sistemi tercih etmelisin.