Smmmhunter
Üstün
Ekte direk fatura attım. Kendiniz bakabilirsiniz.
Ekte direk fatura attım. Kendiniz bakabilirsiniz.
Beta Plus, Gaming.Gen oluyor işte... N11'deki ismi bu.
Ben onu bilmediğim için 1-2 tane fatura göndermeme yorumu ve kutuda hasar bulunan yorumu görünce direkt kara listeme ekledim. Defterimden sileyim.BetaPlusBilişim ve gaming gen aynı firma diye biliyorum .
Ben onu bilmiyordum.Fatura gönderilmezse bu yasal değildir, koskoca Gaming.Gen'in kaçak iş yapması mümkün değil.
Gaming.Gen.TR satmıyor ki.
Ek: N11 satıcısı BetaPlusBilişim.
Teknobiyotik de satıyor. Yetkili satıcısı.Gaming.gen.tr'den hiç ürün aldın mı bilmiyorum ama faturadaki şirkete bakarsan onlarda Beta Plus Bilişim. Aynı zamanda TR'de başka Galax satan yok.
Eki Görüntüle 93715
Herhalde 2 katı fiyatına satıyorlar. Hiç Teknobiyotik'ten Galax ürün alanı görmedim. Akakçe'de filan da görmedim.
Herhalde 2 katı fiyatına satıyorlar. Hiç Teknobiyotik'ten Galax ürün alanı görmedim. Akakçe'de filan da görmedim.
Nesilden nesile berbat bir soğutması var. Fiyatı hadi ona göre uygun olsa tamam diyeceğiz ama onu tokatlayan kartlar ondan ucuz oluyor genelde.Şu Windforce a sallayanlar sebebini belirtirse iyi olur, cahil kaldım :/
Gigabyte'ın 2 fanlı içine kalorifer sistemi kurduğuna inandığım bir seri. Artık nasıl bir AR-GE'si varsa kartın, nasıl o kadar ısınıyor öğrenmek lazım.Şu Windforce a sallayanlar sebebini belirtirse iyi olur, cahil kaldım :/