MasterKing25
Yetkin
Bende Galax GeForce RTX 4070 Ti Super EX Gamer V2 var Steel Nomad'ta performans bu şekilde. Sıcaklıklar da sizde daha iyimiş bende 70 dereceleri gördüğü oluyor en fazla sanırım sizdeki 4'üncü fanın etkisi var.
Bende Galax GeForce RTX 4070 Ti super ex gamer V2 var Steel Nomad'ta performans bu şekilde. Sıcaklıklar da sizde daha iyiymiş bende 70 dereceleri gördüğü oluyor en fazla sanırım sizdeki 4'üncü fanın etkisi var.
Eki Görüntüle 97939
Galax bir babadır bizim için...
4060Ti var bende de çok memnunum.
Uyumlu olması lazım. 12cm kasanın fanları zaten. Anakartın CPU fan girişine takabilirsiniz. Bunun için ayrı konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olur. Ek olarak arctic fan almanızı tavsiye etmem. Ben 6 tane aldım 3 tanesinde tıkırdama 1 tanesinde uğultu sorunu var. Hava akışı olarak gayet iyiler.
Bu sorunu yaşayan başkaları da var.
Arctic P12 fan tıkırdama sesi
2 Gün önce AC Odyssey oynarken bu sorun baş gösterdi durduk yere fandan tıkır tıkır bir ses geliyor sürekli bir şekilde. Vidalardan birine bastırınca ses iyice artıyor. Acaba bir yere mi sürtüyor diye düşünüp fanın konumunu değiştirdim yine aynı sorun devam ediyor şu anda bu yazıyı yazarken de...www.technopat.net
Tam konusunu açtım ve düzenlediğiniz ek kısmı gördüm neyse o konuda yazarım duruma göre farklı bir önerisi olan varsa önerilere açığım diye.
Sıkıntı yok bende geç hatırladım uzun zamandır Arctic kullanmayınca unutmuşum zamanında Arctic Freezer 34 eSports DUO kullanmıştım onda da fanlarda titreme oluyordu hatta belki tek seferlik bir şeydir dedim değiştirdim benzer fanlarla yine olmuştu bu titreme sorunu.Sonradan aklıma geldi vallahi. Zaten her zaman yapmıyor. Bazen sessiz bazen tıkırdama sesi geliyor. Elimle fanı durdurunca geçiyor falan. Yine de riske almaya değmez.