Sıklıkla oyun oynamaktayım (ağır oyunlar değil hayday, Clans of Clash, Brawl Stars gibi) öğrenciyim biraz uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

@mete01

3-4 yıl süre için alınabilir bir cihaz. Android 15 desteği geldi bu sene. LineageOS'da destekliyor. Yani fazlasıyla yeterli olacaktır.

Ve spigen şarj aleti alabilirsiniz. Ben onunla kullanıyorum. Hızlı ve ısınmıyor.

Son düzenleme:
E-devlet varsa yararlanılıyor diye biliyorum. Net değil ama deneyebilirdiniz.

Samsung shop uygulaması üzerinden deneyebilirsiniz.

@mete01
Baktımda hocam şimdi edu maili istiyor desteğe yazdım sadece üniversite öğrencileri için diyor

@mete01
Yaptım sanırım 😂

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-28-20-33-17-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-04-28-20-33-17-12_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Baktımda hocam şimdi edu maili istiyor desteğe yazdım sadece üniversite öğrencileri için diyor.

Yaptım sanırım 😂

Samsung egitim indirimi ilkogretim ve ortaogretim ogrencileri faydalanabiliyor. A36 16k 256 GB. A36 yine de Hepsiburada vs. satılanlardan daha uygun.

@mete01
Maalesef değilim öğrenci derken üniversitesi mi? Lise son öğrencisiyim. "e-devletim bulunuyor ama 17 yaşındayım"

Spigen in kaç w olanı hocam?
Bunu alabilirsiniz. Samsung hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Qualcomm QuickCharge 3.0 desteği ve PD2.0 desteği de var. iPhone, Nothing veya Samsungu tam desteklemesini yanı sıra 2 cihazınızı da şarj edersiniz. Tek kablo kullanımı ile 45 watta kadar desteği mevcut. Çift kabloda biri 25 diğeri 20 watt destekliyor.