Baktımda hocam şimdi edu maili istiyor desteğe yazdım sadece üniversite öğrencileri için diyor

Yaptım sanırım 😂
Yapmışsınız hocam. Net alın o zaman A36 iyi telefon.

Çok alın az ödeyin kampanyası da vardı eğitim mağazasında. Ama orada yanlış hatırlamıyorsam sadece S serileri için vardı. Ama siz yinede bakın bence.

Galaxy AI’de var içinde aynı zamanda. Ve OneUI 7 ile geliyor.

Yapmışsınız hocam. Net alın o zaman A36 iyi telefon.

Çok alın az ödeyin kampanyası da vardı eğitim mağazasında. Ama orada yanlış hatırlamıyorsam sadece S serileri için vardı. Ama siz yinede bakın bence.

Galaxy AI’de var içinde aynı zamanda. Ve OneUI 7 ile geliyor.
Hocam arada 500-600 TL fark var internet deki ile Samsung'un sitesinde kinle

Samsung’un sitesinde daha ucuza geliyor eğitim indirimi ile hocam. Hem Samsung’un kendi sitesinden alınca hediye falanda geliyor bazen.

A36 fiyatından bahsediyorsunuz değil mi?
1745866470409.webp
1745866493254.webp

2 side 128gb aradaki fark 2-3bin tl değil ki ne anlamı var indirimin

Siz de haklısınız aslında hocam. Normal de N11’de bu kadar yoktu. 16000TL’di en son baktığımda düşmüş. Ama yine de kendi sitesinden alınca hem daha güvenli hemde yanında hediye falan geliyor.
128gb ama hocam o zaman şöyle düşünelim 256gb np1 mi 1200tl daha ucuz bu arada np1 yoksa 128gb a36 mı

128gb ama hocam o zaman şöyle düşünelim 256gb np1 mi 1200tl daha ucuz bu arada np1 yoksa 128gb a36 mı
A36 daha güncel bir cihaz. İsteklerinizi söyleyin ona göre değerlendireyim. Örneğin kameradır.

Şimdi size şöyle açılayayım ekran olarak Nothing Phone 1 önde. Batarya için Samsung A36 daha önde ve şarj hızı içinde. A36 kamera olarak yapay zekası falan olunca kamerası güzel oluyor. İşlemci olarak bir tık daha fazla Nothing Phone 1 daha iyi. Yani Antutu ve Geekbench farkları aralarında hiç fark yok neredeyse. İşlemci olarak neredeyse eşitler. A36 6 yıl daha güncelleme alıcakken Nothing Phone 1 artık almıyacak. Eğer custom rom falan atamayacaksanız A36 kesin alın. A36’nın içinde Galaxy AI’de var haberiniz olsun. Gayet güzel özellikler var içinde. Ve eğer umursuyorsanız SAR değeri A36 çok daha az. Aynı zamanda A36 suya daha çok dayanıklı. Nothing Phone 1’de dayanıklı ancak o kadar da değil. Eğer suya falan düşürmem derseniz sıkıntı yok. Kısacası Nothing Phone 1 daha çok ekran ve tasarımlarda iyiyken Samsung A36 biraz daha özellik kısmına odaklanmış. Yani bir sorunuz varsa sorun hemen cevaplayayım.

Son düzenleme: