Samsung A53 5G ekranımda sorun olduğundan ekran değişimi için ekran satın alacağım, bunu buldum ama orijinal mi bilmiyorum bu yüzden size sormak istiyorum. Bu ekran orijinal değilse orijinal veya orijinale yakın ekran var mı?

Ekran: Samsung Uyumlu Galaxy A53 5g A536 Lcd Ekran Gold Servis Çıtalı Fiyat

Orijinal olduğunu belirtmiş aslında servis ekranı; orijinal ekrandır. Çıtalı gelmektedir A50, A51, A52, A53 serilerinde. Şöyle söylemek gerekirse tüm bahsettiği A serisinde çıtalı gelir.

Samsung A53 5G ekranımda sorun olduğundan ekran değişimi için ekran satın alacağım, bunu buldum ama oirjinal mi bilmiyorum bu yüzden size sormak istiyorum. Bu ekran orijinal değilse orijinal veya orijinale yakın ekran var mı?

Ekran: Samsung Uyumlu Galaxy A53 5g A536 LCD Ekran Gold Servis Çıtalı Fiyat
"Uyumlu" yazmasından orijinal olmadığını anlayabilirsiniz. Ancak servis ekranı yazmasından orijinal olma ihtimali de vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerini arayıp sormanizı tavsiye ederim. Yan sanayilerin neredeyse hiçbirinde ekran üzerinden parmak izi çalışmaz. Bunu kontrol ederek 14 gün iade hakkınızı kullanabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerini arayıp sormanizı tavsiye ederim. Yan sanayilerin neredeyse hiçbirinde ekran üzerinden parmak izi çalışmaz. Bunu kontrol ederek 14 gün iade hakkınızı kullanabilirsiniz.
Hocam telefonumda çakma ekran vardı zaten ondan kaynaklı ghost touch problemi vardı. Parmak izi çalışıyordu.