Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet, çok iyi gözüküyor. R/galaxybuds'daki insanlar da kesinlikle Buds FE diyordu. Buds 3 silikonsuz olduğundan ses kalitesi vb olarak kötü (?) diyorlardı.
Evet o etki eder cunku ust seviye telefonlarin sesleri daha kaliteli. Yakinda a71 telefonumu tamir ettirip S21 Fe'yi satmayi dusunuyorum. Cok sık muzik dinleyen biriyim çay sigara esliginde. xD.S22 de dinliyorum diye mi? Ben memnun kaldım kalanı konu sahibine kalmış.
Tasarımı bu
Eki Görüntüle 175598
Evet, çok iyi gözüküyor. R/galaxybuds'daki insanlar da kesinlikle Buds FE diyordu. Buds 3 silikonsuz olduğundan ses kalitesi vb olarak kötü (?) diyorlardı.
Evet o etki eder cunku ust seviye telefonlarin sesleri daha kaliteli. Yakinda A71 telefonumu tamir ettirip S21 FE'yi satmayi dusunuyorum. Cok sık muzik dinleyen biriyim çay sigara esliginde. XD.
Reel hayattan ve babamin hakaretlerinden kendimi izole ediyorum kulakliklar sayesinde. Hahah.Ses kalitesine bir şey diyemem ama yalıtım olarak silikonsuz kulaklıklar kötü.
Bende sıklıkla kulaklık takan biriyim ama son zamanlarda kulağımdan dolayı zorlanmaya başladım. Sağlık sorunlarımdan dolayı ara verdim![]()