Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Cihaz
SM-M515F/DSN Snapdragon 730/8GB/128GB
Arkadaşlar öncelikle Knox sayacının affı olmadığından dolayı sadece denemiş kişilerin dönüş yapmasını istiyorum, öyle iki rehberden CTRL C+V yapıp beni zora düşürmeyin!
Cihazım SM-M515F/DSN Snapdragon 730/8GB/128GB modeli, içinde stok ONE UI Core 3.1, Android 11 var. Yapı Numarası -> RP1A.200720.012.M515FXXU2CUC2, KnoX sürümü -> Knox 3.7, API Level 33, TiMA 4.1.0, KnoX durumu -> 0x0 (Kilitli),

Daha Önce ROM atılmadı, Bootloader açılmadı, CİHAZ FLASH/FASTBOOT moduna bile girmedi!

Garanti Durumu -> Bitti

Yüklemek istediğim ROM -> crDroiD 10.2 (Android 14), Link -> [ROM] [Android 14] crDroid Android [UNOFFICIAL] [M51] [10.2] [AOSP]

Alternatif ROM'lar -> YOK

DIKKAT! -> crDroiD ROM stabil çalışmaz ise orjinal stok 11 One UI C. 3.1 ROM'a dönüş yapacağım. Knox sayacından dolayı herhangi bir bankacılıktır, mankalıcık uygulaması ile sorun yaşamak İSTEMİYORUM! Önerilerinizi buna göre YAPINIZ!

Mümkünatı varsa (ki yok diye biliyorum!) Knox sayacını etkilemeyen bir şekilde kurulum yapmak istiyorum. Cihazın garantisindan daha çok bankacılık vs. uygulamalarından dolayı bu isteğim.

Sizlerden isteğim rehber gibi bana yol göstermeniz, cihazımı günlük kullandığımdan dolayı çöp olmasını istemem!

Çözüm
Knox sayacının artması dediğiniz sonuçlara yol açmıyor. Sadece Samsung uygulamalarını kullanamazsınız. ROM'ları rahatça kurup deneyebilirsiniz yani.

Hayır, sayaç artmadan yapamazsınız.

Dipnot: AOSP ROM önermiyorum Samsung cihazlarda sorunlu çalışıyorlar.
Knox sayacının artması dediğiniz sonuçlara yol açmıyor. Sadece Samsung uygulamalarını kullanamazsınız. ROM'ları rahatça kurup deneyebilirsiniz yani.

Çözüm

Teşekkür ederim hocam. Samsung uygulamalarının bazıları benim için önemli.

3. parti flashlamada Knox tetikler.
Knox sayacinizdan dolayı bankacılıkta sorun yaşamazsınız.

Teşekkür ederim hocam. Samsung uygulamalarının bazıları benim için önemli.

Custom One UI ROM kullanabilirsiniz. Ya da Knox 0x0 olarak gösteren Magisk modülleri var.