eymensari

Başarılı
Cihaz
Galaxy M52
Telefon açıkken şarja taktım şarj olmadı bir süre sonra şarjı bitti ve telefon kapandı. Kapandıktan sonra şarja taktım daire içinde şimşek simgesi çıktı. Herhangi bir sayı yoktu ekranda. Normalde 0 bile olsa bir sayı oluyordu. O ekranda yarım saat boyunca kaldı ama hiçbir şey değişmedi. Şarjdan çıkardım tekrar taktım şu an o ekran birkaç dakikada bir geliyor sonra yine gidiyor. Ne yapmam lazım?

Hocam eliniz yatkınsa yapabilirsiniz ama benim tahminim batarya sarjının gitmesinde bir problem yoksa arafilm gitmiş olabilir.

Elim çok yatkın olmasa da denemek istiyorum. Şarjı zaten kaç yıldır çabuk bitiyordu özellikle belli bir seviyeden sonra örneğin yüzde 10'un altına indikten sonra birkaç dakikada bitiyordu. Ama bu yeni bir durum değil uzun zamandır böyle.

Elim çok yatkın olmasa da denemek istiyorum. Şarjı zaten kaç yıldır çabuk bitiyordu özellikle belli bir seviyeden sonra örneğin yüzde 10'un altına indikten sonra birkaç dakikada bitiyordu. Ama bu yeni bir durum değil uzun zamandır böyle.

Batarya gitmiş olabilir hocam elinizde avomometre ve gerekli ekipman yoksa pek denemeyin derim ama acmısken bence hem batarya hem ara film alın arafilmde sıkıntı yoksa iade edersiniz ara filmi.

Batarya gitmiş olabilir hocam elinizde avomometre ve gerekli ekipman yoksa pek denemeyin derim ama acmısken bence hem batarya hem ara film alın arafilmde sıkıntı yoksa iade edersiniz ara filmi.

Telefonun arkasını açma şansım var. Açıp fotoğrafını atarsam arafilmin koptuğu anlaşılabilir mi?

Telefonun arkasını açma şansım var. Açıp fotoğrafını atarsam arafilmin koptuğu anlaşılabilir mi?

Kopuk değil hocam ara film kısa devre yapıyor ama dediğin gibiyse büyük ihtimal batarya ömrünü doldurmuş.

Bu setin yanında amatör işler için tornavida seti gönderiyorlar işini görür bu.

O küçük tornavidaları kulanmak insanı deli edebiliyor evde durması için böyle bir sete alabilirsin istersen.

Son düzenleme:
Kopuk değil hocam ara film kısa devre yapıyor ama dediğin gibiyse büyük ihtimal batarya ömrünü doldurmuş.

Bu setin yanında amatör işler için tornavida seti gönderiyorlar işini görür bu.
Batarya değiştirme işi sadece eskisini çıkar yenisini tak mı yoksa çok uğraştıran bir şey mi? Yapamayacağım bir şey ise boşuna almayayım direkt tamirciye gönderirim. Deneyim olarak bir bilgisayar kasasını komple söküp takabilirim ama hiç telefon tecrübem yok.