eymensari

Başarılı
Cihaz
Galaxy M52
Telefon açıkken şarja taktım şarj olmadı bir süre sonra şarjı bitti ve telefon kapandı. Kapandıktan sonra şarja taktım daire içinde şimşek simgesi çıktı. Herhangi bir sayı yoktu ekranda. Normalde 0 bile olsa bir sayı oluyordu. O ekranda yarım saat boyunca kaldı ama hiçbir şey değişmedi. Şarjdan çıkardım tekrar taktım şu an o ekran birkaç dakikada bir geliyor sonra yine gidiyor. Ne yapmam lazım?

Batarya değiştirme işi sadece eskisini çıkar yenisini tak mı yoksa çok uğraştıran bir şey mi? Yapamayacağım bir şey ise boşuna almayayım direkt tamirciye gönderirim. Deneyim olarak bir bilgisayar kasasını komple söküp takabilirim ama hiç telefon tecrübem yok.

Yok hocam sadece sök tak yapıyorsun, videoda ekran değşimi var ama sadece bataryayı söküp takcaksanız bu kadar. Fön makinesı kulanabilrsiniz ısıtmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

Rica ederim bataryayı cıkaracagnız zaman yapsıkanı fabrikasyon kuvvetkiidir ekranı az ısıtırsanız az da bataryanın oraya yağsız kontak sprey veya izopropil alkol damlatabilirsin bir de arak kapagı yapsıtırmak için cift taraftlı bant alabilirsin veya bu atıgım yapsıtırıcıda işini görür azıcık masraf eedersin ama telefoncunun yarı fiyatına gelir.

Güncelleme: Bugün telefonu telefoncuya götürdüm fiyat almak için. Değişik bir şarj cihazına taktı test etmek için. Kısa devre yaptırdığını söyledi. En fazla 0.13 ila 0.17 arası şarj olduğunu söyledi. Söylediği şey amper diye tahmin ediyorum. Tahmini 750-1.500 TL arası tutacağını söyledi. Sorun anakarttaysa daha fazla da olabilirmiş. Birkaç gün kalacak telefon.

Güncelleme 2: Telefonu teslim aldım. Sorunun darbe sonucu olduğunu söylediler. 1500TL tuttu. Şu an normal şarj oluyor.

Son düzenleme: