Galaxy S22 vs iPhone 12 vs POCO F6

Bütçe
25000

Yazılım açısından önceliğin Samsung ve Apple olmalı. Xiaomi yıllardır berbattı yazılım sektöründe. Xiaomilerde donanım iyi gibi görünse de, Pocolarda da PMIC riski mevcut. Poco F5 kullandım 10-11 ay kadar (daha önceden 2.5 yıl Redmi Note 9 Pro, 1 yıl kadar Redmi Note 8 kullandım), daha sonra da Galaxy S23'e geçtim. Samsung, yazılım konusunda Xiaomi'den önde, özelleştirme konusunda belki Xiaomi, Samsung'dan biraz daha önde diyebilirim.

Edit: Tavsiyem, imkan oluşturabiliyorsan S22 değilde, S23'ü zorlaman olacak.

S23 256 GB almaya çalışacağım. S22 bataryasından dolayı pek tavsiye edilmemiş, ben gün içinde sürekli telefona bakmıyorum bataryası yetecektir diye düşünüyorum.

S24 Amazon'da uygunken, takas desteği varken ve de 2000 TL'lik indirimi varken ben diğer telefonlara bakmam.

S23FE yerine S23 alırım yüksek ihtimalle. Acaba neden 256 GB tavsiye ettiniz. Şu anki telefonum 64 GB o bile yetiyor bana, 128 GB'ninde yeteeceğini düşünüyorum. Özel bir sebebi var mı 256 GB'nin.
S23 almaya paranız varsa 256GB alın arkadaşlar yazmış neden olduğunu. Depolanması daha hızlı ve hızlı olduğu için güç tasarruflu diyorlar. Benim verecek param yoktu S23 FE aldım. Şunu diyeyim S22 kesinlikle almamanız. S23'e zorla en son olmuyorsa S23 FE alın S22 yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…