Bütçe
25000

DenizBuraKK

Başarılı
Evet, sorum başlıkta yazdığı gibi. Şu anda Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum; 2019'un sonunda almıştım. Aslında yeniden Huawei almayı düşünmüştüm ama artık Huawei telefonlarda Google servislerinin olmadığını biliyorum. Bu sebeple vazgeçtim. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım, hatta ailemde de kimse kullanmadığı için pek sıcak bakmıyorum iPhone almaya. iPhone'ların kilit ekranını bile açamıyorum.

Çok oyun oynamıyorum; benim için en önemli özellik, telefonun kamerasının iyi olması ve teknolojik donanım, yazılım açısından güçlü olması. Kamera konusunda Samsung'un POCO'ya kıyasla daha iyi olduğunu biliyorum ama POCO'nun donanımı daha iyi görünüyor. Aynı zamanda, Xiaomi telefonlarda çok fazla reklam var; babamın telefonunda zil sesi ayarlamaya çalışırken karşıma reklam çıkıyor. Zaten Çinli markaları çok da almak istemiyorum ama Huawei'yi düşünebilirim.

Asıl soruma gelirsek, başlıktaki üç telefondan en mantıklısı hangisidir? iPhone 12 fiyat olarak daha yüksek ama sonuçta iPhone. POCO F6 daha uygun fiyatlı ama çok sıcak bakmıyorum. Sanırım Samsung S22 tercih edeceğim. Bir de ek olarak Honor 90'ı görmüştüm. Honor'un Huawei'nin bir markası olduğunu biliyorum; cihazda Google servisleri var mıdır ya da diğerlerine göre fiyat/performans açısından nasıldır? Telefonları kullanan ya da bilgili arkadaşlar tavsiye verebilirse çok memnun olurum.

Burada en mantıklısı S22 gibi görünüyor ama kişisel tercihler seçimi POCO'ya da kaydırabilir.

Fiyatı düşerse S23 de tercih edilebilir, 27 bin civarlarında takılıyordu 30'a fırlamış yine.

Telefonlarda genel olarak çok macera aramamak en iyisi.

S22 al kafan rahat etsin hocam. Leo'nun dediği gibi fiyatında oynama olursa S23 bile olabilir.

Evet, sorum başlıkta yazdığı gibi. Şu anda Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum; 2019'un sonunda almıştım. Aslında yeniden Huawei almayı düşünmüştüm ama artık Huawei telefonlarda Google servislerinin olmadığını biliyorum. Bu sebeple vazgeçtim. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım, hatta ailemde de kimse kullanmadığı için pek sıcak bakmıyorum iPhone almaya. iPhone'ların kilit ekranını bile açamıyorum.

Çok oyun oynamıyorum; benim için en önemli özellik, telefonun kamerasının iyi olması ve teknolojik donanım, yazılım açısından güçlü olması. Kamera konusunda Samsung'un POCO'ya kıyasla daha iyi olduğunu biliyorum ama POCO'nun donanımı daha iyi görünüyor. Aynı zamanda, Xiaomi telefonlarda çok fazla reklam var; babamın telefonunda zil sesi ayarlamaya çalışırken karşıma reklam çıkıyor. Zaten Çinli markaları çok da almak istemiyorum ama Huawei'yi düşünebilirim.

Asıl soruma gelirsek, başlıktaki üç telefondan en mantıklısı hangisidir? iPhone 12 fiyat olarak daha yüksek ama sonuçta iPhone. POCO F6 daha uygun fiyatlı ama çok sıcak bakmıyorum. Sanırım Samsung S22 tercih edeceğim. Bir de ek olarak Honor 90'ı görmüştüm. Honor'un Huawei'nin bir markası olduğunu biliyorum; cihazda Google servisleri var mıdır ya da diğerlerine göre fiyat/performans açısından nasıldır? Telefonları kullanan ya da bilgili arkadaşlar tavsiye verebilirse çok memnun olurum.
Samsung S23 FE alabilirsin.

Bir de ek olarak Honor 90'ı görmüştüm.
Guzel cihaz ancak S22 veya Poco F6 ile kiyaslamak sacma olur. Biri vaktinin amiral gemisiydi, biri ise tamamen performans odakli bir cihaz. Honor 90 bu ikisine kiyasla daha dengeli bir cihaz.
Honor'un Huawei'nin bir markası olduğunu biliyorum;
3 yildan fazla suredir degil.

cihazda Google servisleri var mıdır
Var. Ambargo Honor'u artik ayri bir firma oldugu icin kapsamiyor.
ya da diğerlerine göre fiyat/performans açısından nasıldır?
Uzun suredir fiyati ayni neredeyse, F/P olarak guzel bir cihaz. Dusunebilirsiniz.
Telefonları kullanan ya da bilgili arkadaşlar tavsiye verebilirse çok memnun olurum.
@Oreki'de Honor 90 var, birkac anekdot paylasabilir belki bizimle. :hehehe:

Öncelikle teşekkürler. Honor 90'ı almak yerine biraz daha koyup Samsung alırım diye düşünüyorum. S23FE yerine de S22 daha mantıklı geliyor. Belki bir indirim yakalarsam S23 alabilirim. POCO'da Samsung'un yanında çok mantıklı gelmiyor zaten ama iPhone hakkında da bir cevap alırsam kesin karar verebilirim. Biraz iPhone kullanmak istemiyorum da değil çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki bir indirim yakalarsam S23 alabilirim.

Bence şuna zorlayın.

Bütçeniz dahilinde alabileceğiniz 11 ve 12 var (12 bütçenizi aşıyor), o da 4.5 yıllık bir cihaz artık. 11'i unutun zaten. iPhone alacaksanız kesenin ağzını epey açmanız gerekecek.

S23 geçen sene çıktı, 1.5 yıllık cihaz ve çok daha uzun ömürlü.

POCO F6 oyun yönünde paramparça eder. Kamera ve premium his olarak S22 paramparça eder. iPhone 12 de anca elma kullanıyorum diyen 18 lik sudeleri'n iPhone 11'lerini.

iPhone 12 alacak bütçen var ise S23 alman çok daha mantıklı olur.