Bütçe
25000
S23 için zorla.

S22 iyi kamera paketine sahip ama SoC yüzünden verimli cihaz değil.
Poco F6 rezil Xiaomi yine, oyun harici bulaşmaya gerek yok.
iPhone 12 ise eski cihaz, VC bulunmuyor, büyük eksi, fiyatı da fahiş.

Evet, sorum başlıkta yazdığı gibi. Şu anda Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum; 2019'un sonunda almıştım. Aslında yeniden Huawei almayı düşünmüştüm ama artık Huawei telefonlarda Google servislerinin olmadığını biliyorum. Bu sebeple vazgeçtim. Hayatımda hiç iPhone kullanmadım, hatta ailemde de kimse kullanmadığı için pek sıcak bakmıyorum iPhone almaya. iPhone'ların kilit ekranını bile açamıyorum.

Çok oyun oynamıyorum; benim için en önemli özellik, telefonun kamerasının iyi olması ve teknolojik donanım, yazılım açısından güçlü olması. Kamera konusunda Samsung'un POCO'ya kıyasla daha iyi olduğunu biliyorum ama POCO'nun donanımı daha iyi görünüyor. Aynı zamanda, Xiaomi telefonlarda çok fazla reklam var; babamın telefonunda zil sesi ayarlamaya çalışırken karşıma reklam çıkıyor. Zaten Çinli markaları çok da almak istemiyorum ama Huawei'yi düşünebilirim.

Asıl soruma gelirsek, başlıktaki üç telefondan en mantıklısı hangisidir? iPhone 12 fiyat olarak daha yüksek ama sonuçta iPhone. POCO F6 daha uygun fiyatlı ama çok sıcak bakmıyorum. Sanırım Samsung S22 tercih edeceğim. Bir de ek olarak Honor 90'ı görmüştüm. Honor'un Huawei'nin bir markası olduğunu biliyorum; cihazda Google servisleri var mıdır ya da diğerlerine göre fiyat/performans açısından nasıldır? Telefonları kullanan ya da bilgili arkadaşlar tavsiye verebilirse çok memnun olurum.

Diğerleri hakkında bilgim yok ama iPhone 12'yi kafandan sil bence.

iPhone 12 ise eski cihaz, vc bulunmuyor, büyük eksi, fiyatı da fahiş.

Vc nedir hocam?

Poco direkt elendi, o arayüzde reklam gösteren telefon alınmaz. iPhone 12 ise zaten miladı dolmaya yavaştan başlamış, soğutma sistemi olmayan, seviyesindeki cihazlara göre çok yüksek fiyatı bulunan eski bir cihaz.

S22 mantıklı, ancak batarya ömrü açısından S23 FE daha mantıklı çünkü S22'nin batarya boyutu küçük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellik, ısınma ve batarya konusunda S23 FE daha mantıklı seçenek. Bende S22 ve S23 FE düşünürken söylediğim 3 seçenekten dolayı S23 FE'i tercih etmiştim. S22, S23 ve S24'ün ana kamerası bulunmakta S23 FE'de. Ön kamerası arka kamerayla çekiyormuşum gibi güzel çekmekte. Işıklı ortamda kamerası tam bir amiral gemisi gibi daha iyi fotoğraflar çekiyor. Kamera + Batarya için S23 FE. S23 alacaksan bari 256GB al.

Vapor Chamber, pasif soğutma. Genelde bakır gibi iletken materyal kullanılır.

Kullanamadıktan sonra ne anlamı var. S22'nin bataryası su gibi hemen bitiyor. Powerbank ile gezmek sorun değil dersen al.