Samsung Galaxy Note 8'den beri Android kullanıcısıyım. Şu anda hâlihazırda Galaxy S24 Ultra kullanıyorum.
Son zamanlarda iPhone incelemelerini çok izledim, sanırım biraz da bundan etkilendim. Sizce iPhone 18 Pro Max'e geçmek mantıklı olur mu? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak, cihazı yurt dışından almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Dürüst olmak gerekirse elindeki Galaxy S24 Ultra zaten şu an piyasanın en tepe cihazlarından biri. Galaxy Note 8'den beri Android kullanıyorsan S Pen rahatlığından sistemin sunduğu özgürlüğe kadar oturmuş ciddi bir alışkanlığın var demektir. iOS inceleme videolarında harika ve çekici görünebilir ama günlük kullanımda bildirim yapısından dosya aktarımına kadar ciddi anlamda bocalama ihtimalin yüksek.
İkinci ve en önemli konu ise yurt dışı cihaz meselesi. Pasaport kaydı, kullanım süreleri, IMEI kısıtlamaları ve garanti süreçleri kafa ağrıtmaktan başka bir şey yapmaz. İzlediğin videoların geçici heyecanıyla zaten kusursuz çalışan bir amiral gemisini bırakıp hem ek masrafa hem de bu prosedürlere girmek hiç mantıklı değil.
Hocam, hem titanium kasa, hem Bluetooth destekli S Pen, hem tasarım, hem de köşeli hatlar derken çok iyi bir cihazdı gerçekten. Bir ara ben de kullandım, 1 sene civarında. Maddi açıdan sıkıntıya düştüğüm için mecburiyetten satmıştım. Yanlış bilmiyorsam, 2030-2031 yıllarına kadar da güncelleme almaya devam edecek.
Samsung Galaxy Note 8'den beri Android kullanıcısıyım. Şu anda hâlihazırda Galaxy S24 Ultra kullanıyorum.
Son zamanlarda iPhone incelemelerini çok izledim, sanırım biraz da bundan etkilendim. Sizce iPhone 18 Pro Max'e geçmek mantıklı olur mu? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ek olarak, cihazı yurt dışından almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Sen ki bir android kullanıcısısın. Apple gibi bir cihaza Ois gibi bir sisteme geçmeyi ciddi anlamda düşündün mü?
Android özgürlük demek. İlla değişiklik istiyorsan yani Samsung dışında bir cihaz istiyorsan çinli Modeller değişik ve ciddi yükseltmeli cihazlar çıkartıyor. YD düşünüyorsan mesele Oppo X9 Ultra veya Vivo X300 Ultra. 18 Pm i 2 ye böler 5 le çarparlar