Galaxy S25+ vs Honor Magic 7 Pro

Bütçe
55.000 TL

Magic7 Pro daha iyi, özellikle ekran paneli anlamında ciddi fark atıyor S25+'a.

Parça kısmı da sıkıntı olmaz, Türkiye'de resmi olarak satış yapan bir marka. Servisi ile KVK ilgileniyordu sanırım, KVK da parçayı Vahiy ile tedarik etmediğine göre ...

Sıkıntı olmaz .

KVK kendini geliştirdi mi servis anlamında, hep kötü yorumlar okuyordum hakkında?

7 yil guncelleme destegi sizin icin cok onemli degilse Magic 7 Pro.

Bana yanlis bilgi atan moderatorun kendisi yanlis biliyor esas. Honor musteri hizmetlerinden dogrudan aldigim bilgi 4 yil Android - 5 yil guvenlik guncellemesi seklinde. Oyle ortada 7 yil guncelleme diye bir sey yok esas 1 gun boyunca bu konuya bakan insanlarin yanlis bilgilenmesine siz neden oldunuz. Moderatore cihaz ilk ciktiginda planlanan zaten 7 yildi sonra Turkiye'ye ozel 4+5 olarak guncellendi diyorum bana Honor Global linki atiyor. Epey'de cihazin altindaki yorumlara bakilsa anlasilacak da neyse.

@Görkem Say zaten dediğin gibi yazılım desteği 4 sürüm + 5 yıl güvenlik desteği şeklinde.

Geçenlerde bunu ilk ben bu forumda söylemiştim sanırım, ben söyleyene kadar herkes 7 yıl destek alacağını sanıyordu .

Ben de bu forumda duymustum ilk muhtemelen sizdendir. Sonra Epey'de yorumlara bakinca oyle oldugunu anlamistim. O sebeple guncelleme destegi onemli degilse Magic 7 Pro dedigim icin dunden beri moderatorle ugrasiyorum...

Ben de bu forumda duymustum ilk muhtemelen sizdendir. Sonra Epey'de yorumlara bakinca oyle oldugunu anlamistim. O sebeple guncelleme destegi onemli degilse Magic 7 Pro dedigim icin dunden beri moderatorle ugrasiyorum...

Bence güncellemeye pek takılmamak gerek. Çünkü ekran ve kamera lehine ciddi fark var, Magic7 Pro bu konuda önde .

Bence güncellemeye pek takılmamak gerek. Çünkü ekran ve kamera lehine ciddi fark var, Magic7 Pro bu konuda önde .

Bence de oyle zaten kimisi 7 yil guncelleme ve Samsung olmasi sebebiyle daha on plana koyuyor bu tarz durumlarda o sebeple demistim. Yoksa 10 kere telefon alsam 10'unda da Magic 7 Pro alirim ben bu fiyatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…