Bütçe
55.000 TL
Kamera umuramıyorum rezil olmayan performans vermesi yeterli benim için.
Honor cihazı acayip iyi doldurmuş ancak garanti bittikten sonra yerel tamircilerde bile yedek parça olmayacağını düşünüyorum.
MediaMarkt'ta alışveriş kredisiyle S25+'ı 3 taksit vade farksız alabiliyorum.
Honor tarafında ise Hepsiburada üzerimden piyasada 15 bin TL olan telefonuma 19.000 TL veriyorlar eskiyi ver yeniyi götür kampanyası ile.
Honor ile yedek parça konusunda tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Magic7 Pro daha iyi, özellikle ekran paneli anlamında ciddi fark atıyor S25+'a.

Parça kısmı da sıkıntı olmaz, Türkiye'de resmi olarak satış yapan bir marka. Servisi ile KVK ilgileniyordu sanırım, KVK da parçayı Vahiy ile tedarik etmediğine göre :D...

Sıkıntı olmaz :).

Magic7 Pro daha iyi, özellikle ekran paneli anlamında ciddi fark atıyor S25+'a.

Parça kısmı da sıkıntı olmaz, Türkiye'de resmi olarak satış yapan bir marka. Servisi ile KVK ilgileniyordu sanırım, KVK da parçayı Vahiy ile tedarik etmediğine göre :D...

Sıkıntı olmaz :).
KVK kendini geliştirdi mi servis anlamında, hep kötü yorumlar okuyordum hakkında?

7 yil guncelleme destegi sizin icin cok onemli degilse Magic 7 Pro.

Bana yanlis bilgi atan moderatorun kendisi yanlis biliyor esas. Honor musteri hizmetlerinden dogrudan aldigim bilgi 4 yil Android - 5 yil guvenlik guncellemesi seklinde. Oyle ortada 7 yil guncelleme diye bir sey yok esas 1 gun boyunca bu konuya bakan insanlarin yanlis bilgilenmesine siz neden oldunuz. Moderatore cihaz ilk ciktiginda planlanan zaten 7 yildi sonra Turkiye'ye ozel 4+5 olarak guncellendi diyorum bana Honor Global linki atiyor. Epey'de cihazin altindaki yorumlara bakilsa anlasilacak da neyse.

Ekran Resmi 2025-09-09 15.19.17 kopyası.webp

@Görkem Say zaten dediğin gibi yazılım desteği 4 sürüm + 5 yıl güvenlik desteği şeklinde.

Geçenlerde bunu ilk ben bu forumda söylemiştim sanırım, ben söyleyene kadar herkes 7 yıl destek alacağını sanıyordu :D.

@Görkem Say zaten dediğin gibi yazılım desteği 4 sürüm + 5 yıl güvenlik desteği şeklinde.

Geçenlerde bunu ilk ben bu forumda söylemiştim sanırım, ben söyleyene kadar herkes 7 yıl destek alacağını sanıyordu :D.

Ben de bu forumda duymustum ilk muhtemelen sizdendir. Sonra Epey'de yorumlara bakinca oyle oldugunu anlamistim. O sebeple guncelleme destegi onemli degilse Magic 7 Pro dedigim icin dunden beri moderatorle ugrasiyorum...

Ben de bu forumda duymustum ilk muhtemelen sizdendir. Sonra Epey'de yorumlara bakinca oyle oldugunu anlamistim. O sebeple guncelleme destegi onemli degilse Magic 7 Pro dedigim icin dunden beri moderatorle ugrasiyorum...

Bence güncellemeye pek takılmamak gerek. Çünkü ekran ve kamera lehine ciddi fark var, Magic7 Pro bu konuda önde :).

Bence güncellemeye pek takılmamak gerek. Çünkü ekran ve kamera lehine ciddi fark var, Magic7 Pro bu konuda önde :).

Bence de oyle zaten kimisi 7 yil guncelleme ve Samsung olmasi sebebiyle daha on plana koyuyor bu tarz durumlarda o sebeple demistim. Yoksa 10 kere telefon alsam 10'unda da Magic 7 Pro alirim ben bu fiyatta.