Dagster3532

Becerikli
Biraz bekleyip öyle almak istedim. Fark ettiğim şey şu oldu. Sanki hiç beklemesem de olur gibi geldi. Bu konudan sonra da 17 Pro veya Max yerine cidden düz 17 yeterli olur mu diye soracağım.

Düz 17 tercih ederim üste kalan parayla da kulaklığın ya da saat vb. alırım.

Mantıklı ama aklımı bir şey çeldi hocam. Kamera ve Zoom performansı biraz kötü gibi geldi. Elimdeki telefon 5X zaten optik Zoom yapabiliyor iken benim geçeceğim telefon sadece 2X. Ne kadar kullanırım orası da ayrı tartışılırda insan aldığı cihazda onu istiyor niyeyse. Defalarca kez kendimi ne yapıp ne edip Samsung tarafına atayım dedim ama yok. Kamera olarak gerçekten güzel ancak Android olduğu için Samsung One UI tarafını ne kadar iyi yapsa da yine de bir hantallık hissi veriyor. Ve tasarımda ki köşeler hala ciddi derecede rahatsız edici duruyor. Pil konusunda Apple'a zaten bir şey dersem hakaret olur. Çünkü adamlar arşa çıkacak bir optimizasyon yapmışlar telefona.

Biraz bekleyip öyle almak istedim. Fark ettiğim şey şu oldu. Sanki hiç beklemesem de olur gibi geldi. Bu konudan sonra da 17 Pro veya Max yerine cidden düz 17 yeterli olur mu diye soracağım.

S26 serisi beklendiğinde daha da ucuzlayacak.
Düz 17 alabilirsin şu an düz s26/s26+dan daha mantıklı.

@Dagster3532, 17'nin Zoom adına hiçbir şeyi yok.

Biraz daha koyup Pro veya Max almaya sizce gerek var mı hocam? Telefoto sanki eksik hissettirecek gibi hissediyorum ama sizin de yorumunuzu merak ettim.

Hiçbir eksiklik hissetmessiniz ekran 60Hz olsa sırf 120 diye geçerdim Pro'ya ama o kadara gerek yok bence yanına kulaklığınıda alırım tertemiz kullanırım.

Kullanımını bilemem. Ancak Android tarafıda kullanırsan find X9 Pro alabilirsin daha uyguna.
Max almaya gerek yok ama. Düz Pro alsan yeterli.

Pro için ısınma sorunu var demişlerdi en son onu bir araştırmam lazım gibi. 6.3 inç biraz küçük gelecek gibi hissettiriyor.

Hiçbir eksiklik hissetmessiniz ekran 60Hz olsa sırf 120 diye geçerdim Pro'ya ama o kadara gerek yok bence yanına kulaklığınıda alırım tertemiz kullanırım.

Yanına başka ne tavsiye edersiniz ekosistem olarak. AirPods 4 ANC almayı düşünüyorum. Apple Watch olarak bilgim yok.

Pro için ısınma sorunu var demişlerdi en son onu bir araştırmam lazım gibi. 6.3 inç biraz küçük gelecek gibi hissettiriyor.

Yanına başka ne tavsiye edersiniz ekosistem olarak. AirPods 4 ANC almayı düşünüyorum. Apple Watch olarak bilgim yok.

Bu kulaklığı kullanıyorum gayet güzel kompakt sesi mükemmel tavsiye ederim 17 yanına bu kulaklık tertemiz. Ben beklerim Samsung S26 ultrayı dersen ben Samsung SM26 Ultra al 17 Pro Max'den güzel telefon olmuş.

Bu kulaklığı kullanıyorum gayet güzel kompakt sesi mükemmel tavsiye ederim 17 yanına bu kulaklık tertemiz. Ben beklerim Samsung S26 ultrayı dersen ben Samsung SM26 Ultra al 17 Pro Max'den güzel telefon olmuş.

@Simon bu konuda jokerimi davet ediyorum.

Son düzenleme: