Dagster3532

Deneyimli
Amaç, oleofobik ekranın zarar görmemesi ve parmak izlerini hapsedip ekranda leke oluşturmasını engellemek. Bu yüzden iPhone'da Benks markasını tercih ettiğim gibi kaliteli bir şey almak istiyorum ancak karar veremedim. Bütçe sınırsız, ancak lütfen ekranın ücretinin yarısı kadar olan koruyucu ekran da atmayın. Ve aklımda karbon fiber kılıf ve lens koruyucular da var ama yorumunuzu almak istiyorum başta. @Violett Samsung'un resmi olmayan gerçek sahibini de etiketleyelim.

S serisi ekranları aşırı pahalı cihaz parası NEREDEYSE bir de yeni teknoloji ekraN kesinlikle gerekli kırıılırsa basınız yanar.

Lens koruyucu bence gereksiz bir şey ama ekran koruyucu ve şık bir kılıf 100K'lık telefona ben takardım.

Lens koruyucusu almanizi tavsiye etmiyorum. Dogrudan kamera kalitesine zarar veren bir etken. Hele ki, S26 Ultra'nin yansima onleyici lenslerini mahveder.

Ekran koruyucu ben kullanirim genelde. Daha once hayatimi da kurtarmistir. Fakat urun onerisi yapamam maalesef.

Lens koruyucusu almanizi tavsiye etmiyorum. Dogrudan kamera kalitesine zarar veren bir etken. Hele ki, S26 Ultra'nin yansima onleyici lenslerini mahveder.

Ekran koruyucu ben kullanirim genelde. Daha once hayatimi da kurtarmistir. Fakat ürün onerisi yapamam maalesef.

O dediğniz dandik 2 dolarlık koruyucular için Spigen veya buff tarzı bir şey alırsa iş yapar.

@BirForumcuKişi, firmalar, kullanilan lenslerle epey hassas ugrasiyor. Onune eklenecek herhangi bir şey kacinilmaz sekilde etkileyecektir. Isik her turlu o koruyucudan gececek ve lense normalde ulastigi sekilde ulasmayacak.

Dediğniz olay çok az fark etirir Samsung da arka kapaklar dünya para yan sanayi lens camları cok kolay kir ve toz tutuyor ondan korumasında fayda var kaliteli koruyucu alsın.

Amaç, oleofobik ekranın zarar görmemesi ve parmak izlerini hapsedip ekranda leke oluşturmasını engellemek. Bu yüzden iPhone'da Benks markasını tercih ettiğim gibi kaliteli bir şey almak istiyorum ancak karar veremedim. Bütçe sınırsız, ancak lütfen ekranın ücretinin yarısı kadar olan koruyucu ekran da atmayın. Ve aklımda karbon fiber kılıf ve lens koruyucular da var ama yorumunuzu almak istiyorum başta. @Violett Samsung'un resmi olmayan gerçek sahibini de etiketleyelim.
Her cihazda Spigen marka ekran koruyucu gereklidir. Hatta kılıfta alın Spigen'den yıllardır kullanırım bu işin en iyileri.