Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
TGP kernel önermiyorum. One UI 1 ve 2.5 iyidir o telefon için. Şahsen birkaç ay önce ben de ROM attım o cihaza bir sürü. TWRP son sürüm kurmayın, stock ROM boot gidiyor niyeyse. Ben 3.2 kullanıyordum. TWRP kurduktan sonra wipe, Advanced wipe kısmından "Micro SD" ve "OTG" dışında her şeyi seçip wipelayın. Ondan sonra ROM'u kurun ve format data yapın, bazı ROM'ları kurduktan sonra format data gerekiyor.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? NikGApps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?

NikGApps sadece LineageOS gibi sistemler için, Samsung'un portlanmış ROM'larında geliyor Google programları.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? Nikapps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?
FloydQ ROM'daki kernel iyidir. FloydQ öneririm ancak batarya kolay biter. OneUI 1 öneririm, Black Diamond ROM vardı S7 için.
Twrp için üstten 3. linki indirdim: Download twrp-3.4.0-0-hero2lte.img.tar Odin için 3.14.4 sürümünü indirdim. Sıkıntı var mı?

Bu arada şarj kablosu bayağı eski. Bir sıkıntı olur mu?
Kablo aktarırken sorun çıkarabilir, ilk önce telefona 1 GB'lık bir dosya yollayın telefon açıkken kablo ile. Sağlam yollarsa yine emin olunamaz ama denenebilir, kurtarılabilir sorun olsa bile. 3.14 iyidir, ama bazen hata veriyor. Sorun çıkarsa 3.13 indirirsiniz. Bu arada kablo temassızlık yapmıyorsa sorun olmaz çok.

Kablo aktarırken sorun çıkarabilir, ilk önce telefona 1 GB'lık bir dosya yollayın telefon açıkken kablo ile. Sağlam yollarsa yine emin olunamaz ama denenebilir, kurtarılabilir sorun olsa bile. 3.14 iyidir, ama bazen hata veriyor. Sorun çıkarsa 3.13 indirirsiniz. Bu arada kablo temassızlık yapmıyorsa sorun olmaz çok.
Hocam usb aygıtı arızalı falan diyor. Windows gönderiyor bu yazıyı. Odin'de start çalışmıyor. Şu an en başta, donwlanding yazısında telefan. Nasıl geri döndürürüz?

Bu cihaza bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğu için tanınamadı diyor.
@HunteX, telefon açılmıyor mu? Açılıyorsa yeni kablo alana kadar bekletin, size sorun çıkarır o kablo. Ben de öyle bir şey yapmıştım ki aynı sorunu yaşamıştım.
Telefon downlanding yazısında ve ben nasıl geri döndüreceğimi bilmiyorum. Şu videoda 1.12. saniyede olduğu gibi devam ediyor.

@HunteX, ses kısma, orta tuş ile güç tuşuna 7 saniye tıklayın, ekran gidince ses kısma ile orta tuşu bırakın. Telefon açılırken de güç tuşunu bırakın. Samsung sürücülerini kurup USB hata ayıklama ve OEM kilidini açtınız mı bu arada?
Samsung sürücüleri kurma dışında hepsini yapmıştım. Şu an telefon açıldı ve aynı kabloyla sıkıntısız dosya aktarımı yapabiliyorum.