Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
TGP kernel önermiyorum. One UI 1 ve 2.5 iyidir o telefon için. Şahsen birkaç ay önce ben de ROM attım o cihaza bir sürü. TWRP son sürüm kurmayın, stock ROM boot gidiyor niyeyse. Ben 3.2 kullanıyordum. TWRP kurduktan sonra wipe, Advanced wipe kısmından "Micro SD" ve "OTG" dışında her şeyi seçip wipelayın. Ondan sonra ROM'u kurun ve format data yapın, bazı ROM'ları kurduktan sonra format data gerekiyor.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? NikGApps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?

NikGApps sadece LineageOS gibi sistemler için, Samsung'un portlanmış ROM'larında geliyor Google programları.

Wipe dediğiniz yes ve 4 tane şeyi tikleyip cart curt yapmam mı? Nikapps'a gerek yok diyorsunuz yani? Peki hangi kernel işime yarar?
FloydQ ROM'daki kernel iyidir. FloydQ öneririm ancak batarya kolay biter. OneUI 1 öneririm, Black Diamond ROM vardı S7 için.
Bu sefer pass diyor ama kabloyu çıkarıp 3 tuşa da bastığımda telefon normal olarak açılıyor.
Eğer telefon işlemden hemen sonra kendini resetliyorsa güç, ses kısma tuşu ve orta tuşa basılı tutun açılana kadar. Telefonu yeniden başlatıp bunu denemeniz yeterlidir.

Hocam yanlış bir şeyler yaptım galiba. En son yazılım güncellemesi yükleniyor deyip komut yok demişti. Şimdi ise ses kısma home güce bastığımda Android recovery, reboot sysem now gibi şeyler yazıyor. Ondan önce de kombinasyon yapmıştım.

@HunteX, TWRP dosyasını AP kısmından flashladınız değil mi? Olmamış sanırsam. Eğer TWRP menüsü değil de satır satır seçenekler varsa ve arkasında da Android adam varsa olmamıştır. Odin ile bulunduğunuz ekrana tekrar girin ve tekrar deneyin. Bu arada Odin'deki "Options" menüsünden "Auto Reboot" ayarının tikini kaldırın. TWRP yükledikten sonra done deyince telefonun ekranı kapanana kadar "Ses açma, güç tuşu ve orta tuş"a basın. Ekran gidince elinizi ses açmadan çekip ses kısmaya basılı tutun.

Böyle bir ekran var.

@HunteX, TWRP dosyasını AP kısmından flashladınız değil mi? Olmamış sanırsam. Eğer TWRP menüsü değil de satır satır seçenekler varsa ve arkasında da Android adam varsa olmamıştır. Odin ile bulunduğunuz ekrana tekrar girin ve tekrar deneyin. Bu arada Odin'deki "Options" menüsünden "Auto Reboot" ayarının tikini kaldırın. TWRP yükledikten sonra done deyince telefonun ekranı kapanana kadar "Ses açma, güç tuşu ve orta tuş"a basın. Ekran gidince elinizi ses açmadan çekip ses kısmaya basılı tutun.
İlk dediğiniz cümleyi evet yaptım. Odin ile nasıl oraya gireceğim?

Dosya Ekleri

• 20241024_220809.webp
    20241024_220809.webp
    135,8 KB · Görüntüleme: 55