TA1WSR

Yetkin
Yer
City 17
Herkese merhaba dostlarım, iyi sosyaller. Abim kendine tablet alacak. 13.000 TL bütçemiz var. Kendisi tableti ders işleri için kullanacak, tablette not alacak, arada bir de hay day oynayacak. şu üç tablet arasında kaldık;

-Samsung Galaxy S9 FE

-Huawei MatePad 11.5

-Huawei MatePad 11.5 papermatte edition

Sizce bu bütçeye hangisi alınmalı? (Huawei olanda klavye ve kalem var ekstradan. Ama Samsung olanda sadece kalem var.) Ayrıca başka tablet öneriniz varsa bekliyoruz. İyi sosyaller.

Not alma konusu kendisi icin cok onemliyse, PaperMatte Edition MatePad kendisine oldukca keyifli bir deneyim yasatacaktir, alinabilir. Onun disinda da S9 FE'yi 10K bandinda sacma buluyorum, ne ekran olarak, ne de cipset olarak cok rekabet edebiliyor. MatePad 11.5 bence guncel fiyatinda super bir urun, 9K'ya adeta bedava. Bu ucu arasinda en buyuk karar, not alma konusunun alan kisi icin ne kadar onem tasidigi acikcasi.

Not alma konusu kendisi icin cok onemliyse, PaperMatte Edition MatePad kendisine oldukca keyifli bir deneyim yasatacaktir, alinabilir. Onun disinda da S9 FE'yi 10K bandinda sacma buluyorum, ne ekran olarak, ne de cipset olarak cok rekabet edebiliyor. MatePad 11.5 bence guncel fiyatinda super bir urun, 9K'ya adeta bedava. Bu ucu arasinda en buyuk karar, not alma konusunun alan kisi icin ne kadar onem tasidigi acikcasi.
Çok teşekkür ederim hocam. Mesajınızı abime ilettim. Kendisi seçer artık hangisini alacağını. İyi sosyaller.

Yazılım dışında Matepad üzmez. Google için biraz uğraştırıyor fakat arkadaşım sorun yaşamadan kullanıyor.

Ben de üçü arasında kalıp S9 Fe aldım memnunum. Huawei daha önde gibiydi ama yazılımda sıkıntı yaşamak istemedim zaten oturup ağır oyun oynamayacağım gündelik işler ve okul diyerek Samsung aldım. Konu açtım Recep Abi Samsung al dedi :D.

Yazılım dışında Matepad üzmez. Google için biraz uğraştırıyor fakat arkadaşım sorun yaşamadan kullanıyor.
Teşekkür ederim hocam. Abim de matepad almaya biraz daha yakın ama o da yazılım kısmının sorun çıkaracağını düşünüyor.

Ben de üçü arasında kalıp S9 Fe aldım memnunum. Huawei daha önde gibiydi ama yazılımda sıkıntı yaşamak istemedim zaten oturup ağır oyun oynamayacağım gündelik işler ve okul diyerek Samsung aldım. Konu açtım Recep Abi Samsung al dedi :D.
Teşekkür ederim hocam cevabınız için.