CarryLeMore

Çalışkan
Selam,

Tablet almayı planlıyorum. Aslında iPhone'den tut Mac'e, AirPods'tan Watch'a tüm ekosisteme sahibim ama bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve bazen Android'e de ihtiyacım oluyor. Bu yüzden bir tane de Android cihazım mı olsa diye kafam karışıyor. Bir de Huawei'deki PaperMatte ekran çok hoşuma gitti. Yazı hissiyatı açısından defter gibi. Sizce hangisini almalıyım?

Huawei kalem ve klavye ile geliyor. iPad alırsam orijinal kaleme o kadar para vermem. Amazon'da metapen diye bir kalem var, muhtemelen onu alırım. Başka tablet önerileriniz varsa onlara da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Tablet almayı planlıyorum. Aslında iPhone'den tut Mac'e, AirPods'tan Watch'a tüm ekosisteme sahibim ama bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve bazen Android'e de ihtiyacım oluyor. Bu yüzden bir tane de Android cihazım mı olsa diye kafam karışıyor. Bir de Huawei'deki PaperMatte ekran çok hoşuma gitti. Yazı hissiyatı açısından defter gibi. Sizce hangisini almalıyım?

Huawei kalem ve klavye ile geliyor. iPad alırsam orijinal kaleme o kadar para vermem. Amazon'da metapen diye bir kalem var, muhtemelen onu alırım. Başka tablet önerileriniz varsa onlara da açığım.

Yani Apple ekosistemi önemli değilse MatePad 11.5 daha iyi olur. Eğer bütçe 11.5s e çıkarsa onu öneririm.

Zaten iPad hariç her şeyine sahibim çok da lazım olduğuna inanmıyorum şahsen hocam. Sadece AirPods rahatlığını kullanamam gerisi gereksiz.

AirPods içinde aslında Huawei histen var :D gayet güzel bir program.
Bende düz MatePad 11.5 var zaten. Bayağı memnunum. Eğer Google hizmetlerini nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız rehberim mevcut bakabilirsiniz.

AirPods içinde aslında Huawei histen var :D gayet güzel bir program.
Bende düz MatePad 11.5 var zaten. Bayağı memnunum. Eğer Google hizmetlerini nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız rehberim mevcut bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim sanki artık yanında kalem verilmiyor daha geçen hafta veriliyordu bir bilginiz mevcut mu acaba?

Selam,

Android alacaksanız Huawei mantıksız olur gibi. Normal bir Android'e göre daha kısıtlı. Ama yine de çoğu durumda kullanılabilir.

Tavsiyelere açığım hocam bana ekranının kağıt gibi hissettirmesi çok hoş gelmişti çünkü normal ekranlarda kalemle doktor yazısı gibi yazıyorum hoş olmuyor.
Hocam cihaz zaten bence de güzel ama mesela Google uygulamalarını sonradan G-Box ile kuruyorsunuz ama sakınca olmaz bence yine de almaya değer.