Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
S9 kamera sensoru olarak, Arka kamerada, 1/2.50", 1.40μm, Samsung S5K2L3, f/1.5-f/2.4, Dual Pixel PDAF, OIS, Ön kamerada, 8 MP, f/1.7, Samsung S5K3H1 kullaniyor.
X5 Pro ise Arka kamerada, f/1.9, 1/1.52", 0.70μm, Samsung ISOCELL HM2 ön kamerada, f/2.2, Samsung ISOCELL 4H7 kullaniyor.
Birisi 2 sene once cikmis. Digeri 7 yil once. Karsilastirmak mantiksiz. Poco daha iyi.
X5 Pro ise Arka kamerada, f/1.9, 1/1.52", 0.70μm, Samsung ISOCELL HM2 ön kamerada, f/2.2, Samsung ISOCELL 4H7 kullaniyor.
Birisi 2 sene once cikmis. Digeri 7 yil once. Karsilastirmak mantiksiz. Poco daha iyi.
DarthGorsoy
Bilgin
X5 elbette.
- Makaleler
- 6
Kamera konusunda hangisi daha iyi? Elimdeki cihazı satıp geriye kalan cebimde biraz para ve bir S9 ile devam etmek istiyorum bir süre.
Yani karşılaştırmak çok saçma. Tabii X5.
Bütçe nedir? Kesinlikle X5 daha iyi. S9 eski bir cihaz.Kamera konusunda hangisi daha iyi? Elimdeki cihazı satıp geriye kalan cebimde biraz para ve bir S9 ile devam etmek istiyorum bir süre.
elrexy
Uzman
Elimde 6 bin kadar bir para olacak.Bütçe nedir? Kesinlikle X5 daha iyi. S9 eski bir cihaz.
Hocam ayrıca ileriki aylarda sıfır bir amiral gemisi almayı düşünüyorum. O zamana kadar işimi gorsun yeterli. Kaldı ki X5 pro'yu satıp da S9 alırsam elime bir miktar para kalacak bu da işime gelir.
Son düzenleme:
Bence mantıksız olur hocam. Hiç yoksa batarya performansı yeter idare etmek için. Bende S24 FE veya İkinci el S23 alana kadar idare ediyorum.Elimde 6 bin kadar bir para olacak.
Hocam ayrıca ileriki aylarda sıfır bir amiral gemisi almayı düşünüyorum. O zamana kadar işimi gorsun yeterli. Kaldı ki X5 pro'yu satıp da S9 alırsam elime bir miktar para kalacak bu da işime gelir.
- Makaleler
- 6
Elimde 6 bin kadar bir para olacak.
Hocam ayrıca ileriki aylarda sıfır bir amiral gemisi almayı düşünüyorum. O zamana kadar işimi gorsun yeterli. Kaldı ki X5 Pro'yu satıp da S9 alırsam elime bir miktar para kalacak bu da işime gelir.
Kamera olarak X5 Pro daha iyi ama S9 da üzmez şahsen. Günümüzün alt-orta segment kameraları ile yarışabilir. Eğer kamera çok önemli değilse S9 alabilirsin. Ama oyun vs oynaman çok mümkün olmaz. Daha çok günlük kullanım.
elrexy
Uzman
Bence mantıksız olur hocam. Hiç yoksa batarya performansı yeter idare etmek için. Bende S24 FE veya İkinci el S23 alana kadar idare ediyorum.
Hocam amiral gemisi suya batti. Simdi 6-7k bir cihaz bakiyorum. Bir suru konu açtım surekli yaziyorum aklima yatan bir cihaz bulamadim ikinci elde. İlcemde düzgün cihaz olmamakla beraber Param Güvende ile almak istediklerim de piyasaya gore daha pahali ve azlar.
Nasıl olarak hocam? Poco mu bozuldu?Hocam amiral gemisi suya batti. Simdi 6-7k bir cihaz bakiyorum. Bir suru konu açtım surekli yaziyorum aklima yatan bir cihaz bulamadim ikinci elde. İlcemde düzgün cihaz olmamakla beraber Param Güvende ile almak istediklerim de piyasaya gore daha pahali ve azlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük