Detaylar
Kim cevapladı?Kullanım amacı nedir?Samsung Galaxy Tab S10 FE almaya karar verdim gibi şu anda ama Xiaomi'nin işlemci ve ekran kalitesi de cezbediyor. Ama kalemi satılmadığı için benim işime yaramıyor. Bazı kişiler Xiaomi mağazalarında kalem bulunuyor demiş sizce yarın ildeki Xiaomi mağazasına gidip bakmak mantıklı mı Isparta'da kalem olacağını pek sanmıyorum 2 saat yol gitmeye değer mi yoksa S10FE alıp geçeyim mi?
peaceonyx
Başarılı
Not tutmak, pdf, dizi film, çok fazla oynamasam da arada oyun. Genel kullanım kısaca.
Mağazayı aradığımda kalemin olduğunu söylediler sizce pad 7 mi almalıyım?
Son düzenleme:
Kalem ayrı alınıyor diye biliyorum. Telefonunuz nedir? Ekosistem açısından soruyorum.Not tutmak, pdf, dizi film, çok fazla oynamasam da arada oyun. Genel kullanım kısaca.
peaceonyx
Başarılı
Kalem ayrı ama stokta bulunmuyordu mağazada var mış. Telefonum samsungKalem ayrı alınıyor diye biliyorum. Telefonunuz nedir? Ekosistem açısından soruyorum.
- Makaleler
- 6
Not tutmak, PDF, dizi film, çok fazla oynamasam da arada oyun. Genel kullanım kısaca.
Pad 7 al.
Telefon Samsung ise ekosistem sebebiyle S10FE.Kalem ayrı ama stokta bulunmuyordu mağazada var mış. Telefonum samsung
ElderAssassin
Yetkin
Ben de tablet bakıyorum ancak ekosistem avantajı olsa bile bence Tab S10 FE'nin performansı insanlığa hakaret. Pad 7 ile arasında ciddi fark var, TFT ekran da iyi sayılmaz. Şahsen telefonum S24 FE olmasına rağmen Xiaomi Pad 7'ye daha yakınım.