korayklfa

Çalışkan
Hangisi tercih edilmeli? Mezuna kalacağım, YKS var, o yüzden PDF üzerinden çalışma yapacağım. Tıp fakültesini kazanırsam ileride de kullanmayı düşünüyorum. S9 FE mantıklı geldi gibi, bütçe genişletmeye gerek var mı? iPad konusunda kararsızım, kalemi yok çünkü. Replika bir kalem alırım alırsam da.
  • S9 FE: 12.397 TL
  • iPad 11.nesil: 15.049 TL
  • S10 FE: 15.490 TL

Telefonun iPhone ise iPad 11,
Telefon Android ise daha güncel ve daha güçlü tablet istersen S10 FE.
İstemezsen S9 FE.
Ekstra olarak hepsinden daha iyi ekran istersen, Huawei MatePad 11.5s öneririm.
Ayrıca IPad'i pozitif teknolojiden kalemli uyguna alabiliyorsun.

iPad 11 ile 10 arasında RAM ve işlemci farkı var.

S9 FE kullanıyorum, geçen sene satın almıştım. Çok memnunum. Kalemi de çok kullanışlı ve kutunun içinden çıkıyor. PDF üzerinden çalışma yapacak birine S9 FE ilaç gibi gelecektir. Kesinlikle öneriyorum.

Hangisi tercih edilmeli? Mezuna kalacağım, YKS var, o yüzden PDF üzerinden çalışma yapacağım. Tıp fakültesini kazanırsam ileride de kullanmayı düşünüyorum. S9 FE mantıklı geldi gibi, bütçe genişletmeye gerek var mı? iPad konusunda kararsızım, kalemi yok çünkü. Replika bir kalem alırım alırsam da.
  • S9 FE: 12.397 TL
  • iPad 11.nesil: 15.049 TL
  • S10 FE: 15.490 TL
Telefonun nedir? Samsung ise S10FE al.

iPhone 11 kullanıcısıyım ama iPad çok kısıtlıyor gibime geliyor genel olarak. Not uygulaması için de ekstra para vermek lazım. Kalem için de öyle. Bütçem az öğrenciyim. Zorlayabilirim ama hem zorlayıp hem de bu tarz şeylerle uğraşmak ne kadar mantıklı bilemedim.

iPhone 11 kullanıcısıyım ama iPad çok kısıtlıyor gibime geliyor genel olarak. Not uygulaması için de ekstra para vermek lazım. Kalem için de öyle. Bütçem az öğrenciyim. Zorlayabilirim ama hem zorlayıp hem de bu tarz şeylerle uğraşmak ne kadar mantıklı bilemedim.

iPad al. Not uygulamları paralı değil freenotes var bedava ama açarken reklam giriyor :) iPad 10 var bende güzel ama telefonu iPhone olana güzel.

Ne yönden bir kolaylık sağlar mesela? Bilmediğimden soruyorum hocam.

AirDrop. Çok rahat dosyaları atabilirsiniz. iPhone ile IPad'te galeriniz ortak çalışıyor istersen IPad'den cevaplayabiliyorsun vs. samsung/huawei alırsan Drive ile dosya atacaksın, galerin entegre çalışmıyor vs.

@Elma ısıran eğer kullanıyorsa bilgilendirebilir.

Yakında bir Android’e geçicek misiniz peki? Replika almayın mümkünse. Android’e geçecekseniz S10FE alın.

Çünkü ekosistem olucak.

AirDrop. Çok rahat dosyaları atabilirsiniz. iPhone ile IPad'te galeriniz ortak çalışıyor istersen IPad'den cevaplayabiliyorsun vs. samsung/huawei alırsan Drive ile dosya atacaksın, galerin entegre çalışmıyor vs.

@Elma ısıran eğer kullanıyorsa bilgilendirebilir.
Ekleme yapayım bunlar aslında samsung’da da var ancak Samsung telefon gerekiyor.