Galaxy Tab S9 FE vs Galaxy Tab S10 FE vs iPad 11. nesil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korayklfa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 411
  • Etiketler Etiketler
    ipad s10
Yakında bir Android'e geçecek misiniz peki? Replika almayın mümkünse. Android'e geçecekseniz S10FE alın.

Çünkü ekosistem olacak.

Ekleme yapayım bunlar aslında Samsung'da da var ancak Samsung telefon gerekiyor.

iPad almak isterdim ama iPad bütçemi çok aşıyor + kalem aldığımda. Peki S9 FE mi önerirsiniz S10 FE mi? Bütçe maks 15k

iPad almak isterdim ama iPad bütçemi çok aşıyor + kalem aldığımda. Peki S9 FE mi önerirsiniz S10 FE mi? Bütçe maks 15k
S10FE bence. S10FE alırsanız tavsiyem yakında iPhone yerine Samsung tercih etmeniz olur. Ekosistem yanından.

S10FE bence. S10FE alırsanız tavsiyem yakında iPhone yerine Samsung tercih etmeniz olur. Ekosistem yanından.
iPad almayı düşünüyorum. Peki replika Apple Pencil önerir misiniz daha doğrusu bi fikriniz varsa eğer.

90 Hz, TFT ekranlı, dokunmatik hassasiyetli düşük olan, ömrü 2 seneden fazla olmayacak orta segment Exynoslu, kısıtlanmış FE tabletlerine sırf güncelleme alıyor ve kalem desteği var diye para vermezdim. Yaklaşık 11 inç olan ebatlara sadece 8000 mAh batarya sığdırabilmişler. Telefon boyutlarına bu bataryayı sığdıran markalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…