Hocam şu anda bazı sitelerde 4 ve 4.5 gibi fiyatlara var bayramdan sonra almayı düşünüyorum fiyatlar sizce yükselir mi?O zaman al. Bataryası güzel gidiyor diye duydum 3-5 gün götürür diye tahmin ediyorum ama kullanan birine danışmanız daha doğru.
Detaylar
Kim cevapladı?4196
Deneyimli
6 aydan fazladır A72 cihazım ile Watch 6 Classic 47mm kullanmaktayım.
Samsung cihazlar ile harika bir entegrasyonu var. Hiç düşünmeden alın derim.
47mm öneririm.
Bezel olanı alın mutlaka. Büyük kolaylık.
Ben AOD ile birlikte sürekli tüm sensörler açık kullandım. Ortalama 2. günün akşamına "Usta beni şarj et" demeye başlıyordu.
Samsung cihazlar ile harika bir entegrasyonu var. Hiç düşünmeden alın derim.
47mm öneririm.
Bezel olanı alın mutlaka. Büyük kolaylık.
Ben AOD ile birlikte sürekli tüm sensörler açık kullandım. Ortalama 2. günün akşamına "Usta beni şarj et" demeye başlıyordu.
Hiç bir fikrim yok hocam son 1 aydır sınavlardan dolayı teknoloji pşyasasını takip edemedim.Hocam şu anda bazı sitelerde 4 ve 4.5 gibi fiyatlara var bayramdan sonra almayı düşünüyorum fiyatlar sizce yükselir mi?
Bu arada hangi sitede 4k ya buldunuz?Hocam şu anda bazı sitelerde 4 ve 4.5 gibi fiyatlara var bayramdan sonra almayı düşünüyorum fiyatlar sizce yükselir mi?
Burada buldum da 40mm olan versiyonmuş şu an farkettim.
N11 link
Burada 44mm olan 4.5K.
N11 link
Hocam bir de gümüş rengi 4.5K iken siyah rengi 6.5K ben siyah istiyordum da fiyatlar biraz pahalı, bir saate 7K verilir mi tartışılır.
O zaman beni rahat 2 gün götürür. Teşekkür ederim hocam.Ben AOD ile birlikte sürekli tüm sensörler açık kullandım. Ortalama 2. günün akşamına "Usta beni şarj et" demeye başlıyordu.
Bir saate bence 7k para verilmez. Bu arada saatiniz şimdiden hayırlı olsun.
- Makaleler
- 20
Ben de 47mm Astro Edition kullanıyorum, bence 44mm erkekler için küçük kalıyor, tekrar değerlendirin derim.
40mm küçük kalıyor da 44mm iyi bence hocam.Ben de 47mm Astro Edition kullanıyorum, bence 44mm erkekler için küçük kalıyor, tekrar değerlendirin derim.
Teşekkür ederim hocamBir saate bence 7k para verilmez. Bu arada saatiniz şimdiden hayırlı olsun.
- Makaleler
- 20
Bilemiyorum ben 46mm ve üstüne alıştığımdan bana küçük geliyor olabilir
Güzel saat, fiyatında süper. Ayrıca Huawei Watch GT3 Pro titanyum’a göz atabilirsiniz. Pil ömrü çok çok daha iyi ve sensör konusunda Samsung’dan biraz daha iyi. Sadece uygulaması berbat ötesi ama çok uygulamaya giren biri olduğunuzu sanmıyorum.Bu saati almayı düşünüyorum aranızda bu saati kullanan ve deneyimlerini aktarabilecek olan var mı?
Elma ısıran
Üstün
Kendi silikon kordonları çok güzel gelmiyor bana belki metalik bir kordonla daha şık durabilir. Yuvarlak tasarımı ise sevmiyorum akıllı saatte. Arayüzü sıkıştırıyor gibi geliyor yukarı aşağı kaydırma yapıldığında kenarlardan kayboluyor öğeler.
Sen iPhone kullanmıyor muydun nereden çıktı galaxy watch 6?
Sen iPhone kullanmıyor muydun nereden çıktı galaxy watch 6?
Yeni konular
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-