Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Siz Amazfit fanı değil miydiniz? Genel olarak iyi saat deniyor.
2 aydır Galaxy Watch 6 Classic 47mm kullanıyorum gayet memmunum. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
- Makaleler
- 50
Guzel saat, alinir, fiyati da iyi.
Telefonun nedir?Bu saati almayı düşünüyorum aranızda bu saati kullanan ve deneyimlerini aktarabilecek olan var mı?
Samsung S24 Ultra ve Samsung S20 FE ile kullanacağım.
Amazfit fanıyım zaten hocam elimde çok fazla Amazfit olduğu için Samsung tercih etmek istedim hem de Watch 6'nın fiyatı şu an gayet uygun.Siz Amazfit fanı değil miydiniz? Genel olarak iyi saat deniyor.
Aklıma batarya ömrü takıldı hocam sizde ne kadar dayanıyor saat? Benim için birkaç günü çıkarması yeterli.2 aydır Galaxy Watch 6 Classic 47mm kullanıyorum gayet memmunum. Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.
Watch 6 Classic'i 6 aydır kullanıyorum. Öncesinde TicWatch kullanıyordum.
TicWatch ile kıyaslarsam memnun değilim. Samsung kendi yazılımlarını dayattığı için companion app kullanırken sizden Samsung telefon/tablet kullanmanız gerektiğini söylüyor, çünkü uygulamaları Samsung dışı cihazlar ile uyumlu değil. Benim için TicWatch'a kıyasla bir downgrade oldu.
Bunun dışında kendi sınıfında iyi bir saat. Samsung telefon kullanmadığım için kısıtlı bir kullanım sunmakta. Malzeme kalitesini ve dial kullanımını sevdiğimi söyleyebilirim. Işlemci olarak Snapdragon kullanmamasını da eksi yön olarak belirtmek isterim.
Telefon görüşmesi, navigasyon, sağlık takibi gibi kullanımlarda oldukça yeterli.
TicWatch ile kıyaslarsam memnun değilim. Samsung kendi yazılımlarını dayattığı için companion app kullanırken sizden Samsung telefon/tablet kullanmanız gerektiğini söylüyor, çünkü uygulamaları Samsung dışı cihazlar ile uyumlu değil. Benim için TicWatch'a kıyasla bir downgrade oldu.
Bunun dışında kendi sınıfında iyi bir saat. Samsung telefon kullanmadığım için kısıtlı bir kullanım sunmakta. Malzeme kalitesini ve dial kullanımını sevdiğimi söyleyebilirim. Işlemci olarak Snapdragon kullanmamasını da eksi yön olarak belirtmek isterim.
Telefon görüşmesi, navigasyon, sağlık takibi gibi kullanımlarda oldukça yeterli.
Son düzenleme:
Ben Samsung cihazımda kullanacağım için işlevleri çalışır bende. Ayrıca hocam ben pek saati aktif kullanan biri değilim arada bir işim düşerse saate bakarım, AOD ve tüm sensörleri kapalı kullanırım. Sizce benim kullanımımda iki günü çıkarır mı?Watch 6 Classic'i 6 aydır kullanıyorum. Öncesinde TicWatch kullanıyordum.
Bunun dışında kendi sınıfında iyi bir saat. Samsung telefon kullanmadığım için kısıtlı bir kullanım sunmakta. Malzeme kalitesini ve radial kullanımını sevdiğimi söyleyebilirim. Işlemci olarak Snapdragon kullanmamasını da eksi yön olarak belirtmek isterim.
Ben Samsung cihazımda kullanacağım için işlevleri çalışır bende. Ayrıca hocam ben pek saati aktif kullanan biri değilim arada bir işim düşerse saate bakarım, AOD ve tüm sensörleri kapalı kullanırım. Sizce benim kullanımımda iki günü çıkarır mı?
Bu şekilde 24 saati görür, ikinci 24 saatlik dilim içinde şarj etmeniz gerekebilir.
Eğer maksimum batarya ömrü arıyorsanız TicWatch Pro 5 Enduro'ya bir göz atın. (Türkiye'de resmi olarak satışı yok.)
O zaman al. Bataryası güzel gidiyor diye duydum 3-5 gün götürür diye tahmin ediyorum ama kullanan birine danışmanız daha doğru.Samsung S24 Ultra ve Samsung S20 FE ile kullanacağım.