Mantıklı iş bence fakat sadece ihtiyaç dahilinde. Çoğu insana daha gereksiz geliyor ki haklı olabilirsiniz fakat ben Flip 5 modelini daha çok seviyorum mesela.
Flip serisi daha revaçta olarak kullanılıyor. Çevremde kullananların genel olarak söyledikleri cümle şu: "Herkes iPhone kullanıyor, farklı gözükmek için Flip aldım."
Flip serisi daha revaçta olarak kullanılıyor. Çevremde kullananların genel olarak söyledikleri cümle şu: "Herkes iPhone kullanıyor, farklı gözükmek için Flip aldım."
Yıllardır Apple ekosisteminde olan biriyim ve hayatımda şu ana kadar sadece 2 telefon beni etkileyebildi diyebilirim, biri Google'ın pixel cihazları diğeri de Galaxy Z fold türevi yandan katlanır telefonlar.
Bu telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı? Deneyimlerinizi dinlemek isterim.
Bana göre geliştirilirse çok iyi olacak bir şey. Şu an alınmaz mağzada tırnakla ekrana hafif basmam sonucu ekranda çizikler oluşmuştu bu teknoloji olmaz.
Bu tipik cihazlarda dayanıklılık olmadığı için para vermeyi düşünmediğim cihazlardır. Ama sanki zorlaması var gibi çünkü katlanabilir hiçbir telefonda Exynos yok.