Galaxy Z Fold 5 hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaantoker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 618
Mantıklı iş bence fakat sadece ihtiyaç dahilinde. Çoğu insana daha gereksiz geliyor ki haklı olabilirsiniz fakat ben Flip 5 modelini daha çok seviyorum mesela.

Flip serisi daha revaçta olarak kullanılıyor. Çevremde kullananların genel olarak söyledikleri cümle şu: "Herkes iPhone kullanıyor, farklı gözükmek için Flip aldım."

Flip serisi daha revaçta olarak kullanılıyor. Çevremde kullananların genel olarak söyledikleri cümle şu: "Herkes iPhone kullanıyor, farklı gözükmek için Flip aldım."
iPhone 11 kullanan "popüler kültür köleleri" telefonumun modelini duyunca bu ne diyor (Bu arada lafım şu anki fiyattan iPhone 11 alanlara.)

Güzel cihaz ama daha da geliştirilmeli.

Bana göre geliştirilirse çok iyi olacak bir şey. Şu an alınmaz mağzada tırnakla ekrana hafif basmam sonucu ekranda çizikler oluşmuştu bu teknoloji olmaz.

Bu tipik cihazlarda dayanıklılık olmadığı için para vermeyi düşünmediğim cihazlardır. Ama sanki zorlaması var gibi çünkü katlanabilir hiçbir telefonda Exynos yok.

Fold 6 ile büyük tasarımsal değişiklikler olacak deniyor. Eğer gerçekten olursa S23 Ultra'dan geçmeyi ciddi düşünüyorum.

Samsung'un tasarım ekibinin başındaki kişi değişti. Ön ekran genişleyecek ve Ultra'ya benzeyen diyorlar.

Açıkçası beni durduran iki noktadan biri form factor, diğeri de Ultra kadar para verip Ultra'nın kamerasına sahip olmamak.

Ekranın arıza yapma olasığı da korkutuyor ama genelde duyduğum Samsung servisleri pek mağdur etmiyor bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…