Flip serisi daha revaçta olarak kullanılıyor. Çevremde kullananların genel olarak söyledikleri cümle şu: "Herkes iPhone kullanıyor, farklı gözükmek için Flip aldım."

Flip serisi daha revaçta olarak kullanılıyor. Çevremde kullananların genel olarak söyledikleri cümle şu: "Herkes iPhone kullanıyor, farklı gözükmek için Flip aldım."
iPhone 11 kullanan "popüler kültür köleleri" telefonumun modelini duyunca bu ne diyor :D (Bu arada lafım şu anki fiyattan iPhone 11 alanlara.)

Merhaba,

Yıllardır Apple ekosisteminde olan biriyim ve hayatımda şu ana kadar sadece 2 telefon beni etkileyebildi diyebilirim, biri Google'ın pixel cihazları diğeri de Galaxy Z fold türevi yandan katlanır telefonlar.

Bu telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı? Deneyimlerinizi dinlemek isterim.

Güzel cihaz ama daha da geliştirilmeli.

Bu tipik cihazlarda dayanıklılık olmadığı için para vermeyi düşünmediğim cihazlardır. Ama sanki zorlaması var gibi çünkü katlanabilir hiçbir telefonda Exynos yok.

Fold 6 ile büyük tasarımsal değişiklikler olacak deniyor. Eğer gerçekten olursa S23 Ultra'dan geçmeyi ciddi düşünüyorum.

Samsung'un tasarım ekibinin başındaki kişi değişti. Ön ekran genişleyecek ve Ultra'ya benzeyen diyorlar.

Açıkçası beni durduran iki noktadan biri form factor, diğeri de Ultra kadar para verip Ultra'nın kamerasına sahip olmamak.

Ekranın arıza yapma olasığı da korkutuyor ama genelde duyduğum Samsung servisleri pek mağdur etmiyor bu konuda.