Mantıklı iş bence fakat sadece ihtiyaç dahilinde. Çoğu insana daha gereksiz geliyor ki haklı olabilirsiniz fakat ben Flip 5 modelini daha çok seviyorum mesela.
Detaylar
Kim cevapladı?OnePlus Open ülkemize gelecek.Onun ülkemize resmi olarak gelmesini pek beklemiyorum ama merak ettiğim bir model.
Hayda güzel haber de, bize ne kadar fiyatla gelecek...
iPhone 11 kullanan "popüler kültür köleleri" telefonumun modelini duyunca bu ne diyorFlip serisi daha revaçta olarak kullanılıyor. Çevremde kullananların genel olarak söyledikleri cümle şu: "Herkes iPhone kullanıyor, farklı gözükmek için Flip aldım."
ben de iphone 11 kullanıyorum diyecektim ki tam yorumun sonunu gördümiPhone 11 kullanan "popüler kültür köleleri" telefonumun modelini duyunca bu ne diyor(Bu arada lafım şu anki fiyattan iPhone 11 alanlara.)
ScarlettJohansson
Başarılı
Merhaba,
Yıllardır Apple ekosisteminde olan biriyim ve hayatımda şu ana kadar sadece 2 telefon beni etkileyebildi diyebilirim, biri Google'ın pixel cihazları diğeri de Galaxy Z fold türevi yandan katlanır telefonlar.
Bu telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz, kullanan var mı? Deneyimlerinizi dinlemek isterim.
Güzel cihaz ama daha da geliştirilmeli.
Bana göre geliştirilirse çok iyi olacak bir şey. Şu an alınmaz mağzada tırnakla ekrana hafif basmam sonucu ekranda çizikler oluşmuştu bu teknoloji olmaz.
Fold 6 ile büyük tasarımsal değişiklikler olacak deniyor. Eğer gerçekten olursa S23 Ultra'dan geçmeyi ciddi düşünüyorum.
Samsung'un tasarım ekibinin başındaki kişi değişti. Ön ekran genişleyecek ve Ultra'ya benzeyen diyorlar.
Açıkçası beni durduran iki noktadan biri form factor, diğeri de Ultra kadar para verip Ultra'nın kamerasına sahip olmamak.
Ekranın arıza yapma olasığı da korkutuyor ama genelde duyduğum Samsung servisleri pek mağdur etmiyor bu konuda.
Samsung'un tasarım ekibinin başındaki kişi değişti. Ön ekran genişleyecek ve Ultra'ya benzeyen diyorlar.
Açıkçası beni durduran iki noktadan biri form factor, diğeri de Ultra kadar para verip Ultra'nın kamerasına sahip olmamak.
Ekranın arıza yapma olasığı da korkutuyor ama genelde duyduğum Samsung servisleri pek mağdur etmiyor bu konuda.