Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, WhatsApp üzerinden müşterilerime daha kolay görsel ve video göndermek için Samsung galerimde yeni bir albüm oluşturdum ve iş ile ilgili olanları oraya taşıdım.Ben bu albümü WhatsApp üzerinden albümlerime bakarak göremiyorum. Neden? Gizli değil, bireysel de değil. Ne yapmam lazım?

Screenshot_20250624_145717_Gallery.webp

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, WhatsApp üzerinden müşterilerime daha kolay görsel ve video göndermek için Samsung galerimde yeni bir albüm oluşturdum ve iş ile ilgili olanları oraya taşıdım.Ben bu albümü WhatsApp üzerinden albümlerime bakarak göremiyorum. Neden? Gizli değil, bireysel de değil. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 157083
Albümünüzün WhatsApp'ta görünmemesi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. WhatsApp'ı Güncelleyin: Play Store veya App Store üzerinden WhatsApp'ın en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.

2. Görsellik Ayarlarını Kontrol Edin:
- Telefonunuzun "Ayarlar" menüsüne gidin.
- "Uygulamalar" veya "Uygulama Yönetimi" kısmından WhatsApp'ı seçin.
- "Depolama" sekmesine gidin ve "Önbelleği Temizle" seçeneğini tıklayın.

3. Erişim İzinlerini Kontrol Edin:
- "Ayarlar" > "Uygulamalar" > "WhatsApp" yolunu takip edin.
- "İzinler" seçeneğine tıklayın ve "Depolama" izninin aktif olduğundan emin olun.

4. Albümün Tercihlerini Kontrol Edin:
- Albümünüzün gizli veya özel ayarlarının olmadığından emin olun.
- Galeri uygulamasında albümün ayarlarına göz atın.

5. Telefonu Yeniden Başlatın: Basit bir yeniden başlatma işlemi bazen sorunları çözebilir.

6. Albümü Yeniden Oluşturun: Eğer hala görünmüyorsa, albümü silip yeniden oluşturmayı deneyin.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözebilirsiniz. Herhangi bir durumda daha fazla yardım gerektirirse, lütfen bildirin.

Şu sorunumu çözmeme yardımcı olacak 1 kişi yok mu?
Merhaba arkadaşlar, WhatsApp üzerinden müşterilerime daha kolay görsel ve video göndermek için Samsung galerimde yeni bir albüm oluşturdum ve iş ile ilgili olanları oraya taşıdım. Ben bu albümü WhatsApp üzerinden albümlerime bakarak göremiyorum. Neden? Gizli değil, bireysel de değil. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 157083

WhatsApp, fotoğraflara sınırlı izni olabilir. Dahili depolamada albümü kontrol et galeri uygulaması kendi bölümüne kaydetmiş olabilir. Onun dışında fotoğrafı veya fotoğrafları seçip paylaş diyerek müşterilerinle paylaşabilirsin.