İnceleme Game Garaj Slayer[4] 7-4060

MSI veya Gamegaraj bunun reklamını yaparak +5000 TL fiyat vermiş mi vermemiş mi ? Ben ona bakardım şahsen. Fiyatı iyiyse zaten tartışmaya gerek yok ben sadece meraktan bu yorumları yapıyorum sen modeli namusun gibi savunmana gerek yok. Sağlamlığına laf etmedikte, yazılım artık Dünya'nın her yerinde var yazılımı füzgün olmayan şirket arkasında torpili yoksa batmaya mahkumdur.

Şunu tüketiciye zorlayacağına millete rezil olacağına koca şirket 2 adet yazılımcı işe al mademde uğraşsın biri bundan da kısılmamalı 50K az para mı ?

Fason markada ondan öyle bakarsan normal gelmeye başlıyor.
Sırf MSI kasa diye tercih edenlerin vay haline. Uğraş dur Bios ile ya da yazılımı unut.

Game Garaj fason denecek kadar kötü bir firma olduğunu düşünmüyorum, sonuçta MSI üretimi bir cihaz söz konusu, klavye yazılımı harici pek bir sorun görmedim laptopta, memnunum. Bu yazılımıda teknik ekiplerine ilettim ve "çalışmalarımız sürüyor" diye bir dönüş aldım, ilerleyen zamanda eğer bir güncelleme olursa o zaman anlarız ki Game Garaj boş bir firma değil. Ha baktık aynı tas aynı hamam devam ediyor o zaman diyecek söz de kalmıyor. Sonuçta bunu özellik diye sergiliyorlar.

Bende öyle düşünüyorum, olsa iyi olurdu diyorum ama olmadı diye cihazı iade edeceğim bir şey değil, memnunum cihazdan.

GameGaraj'ın kasasını kullanmıştım ben o zamanlar yeni çıktı bu GameGaraj'ın sitesi. Kullandım memnun kaldım sonra bir baktım birebir Gamegaraj kasası ama başka bir fason bir marka kullanmış logosunu basmış.

O yüzden aklımda fason diye kalıyor, ha siz memnun kaldıysanız sorun yok ama çalışmaları lafta kalırsa açıklaması hazır demek isterim.
Ayrıca kodlamayla biraz aram vardı yazılımın yapmak bu kadar zor bir şey mi ? Şunun ya en basitinden biosu değiştiren birine garanti dışı bırakma işini daha kolaylaştırmaları lazım. Fason dedik diye de kötü anlamda demiyorum ama bir marka bir yerde bir şeyleri yokuşa sürüyorsa benim aklıma direkt o kelime geliyor.

Son düzenleme:
Özellikleri falan iyi. Alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…