CS 2 özelinde, shader cache temizliği öncesi FPS, HZ değerine kilitliyken de çok yaşadım. Ayrıca V-Sync her zaman kapalıydı. G-Sync desteği de bulunmuyor. Shader cache temizliği sonrası; 30 dakikadan uzun süren oyun esnasında, oyunun yarısını FPS kilitli, diğer yarısını da kilitsiz bir şekilde denedim. Paylaştığım verileri, bu şekilde değerlendirebiliriz.
Cyberpunk 2077 özelinde de Transformers Model, DLSS: Performans, MFG: 2x, RTX: Orta ve genel kalite en üstte denedim. Bu şartlarda da giriş gecikmesinin çok ciddi hissedildiğini söyleyeyim. V-Sync özelliğini kullanmıyorum ve G-Sync da yok.
MS değerleri, CS 2 özelinde paylaştığım değerler. Dediğim gibi, Cyberpunk 2077 özelinde spike değerlerini tam hatırlayamıyorum ancak normal şartlarda, çok düşük ms değerleri aldığımı çok net hatırlıyorum. MUX açık.
Cyberpunk 2077 özelinde; Transformers Model, DLSS: Kalite, MFG: 2x, RTX: Orta ve genel kalite orta seviyede bir deneme daha gerçekleştirdim. Yaklaşık 10-12 dakika kadar aksiyon (çatışma) içerisindeydim.
Açık alandan evimizin olduğu binaya geçerken 1 kere yaşadım. Bina içerisindeyken 1-2 kere yaşadım. Kalabalığın çok yüksek olduğu bir yerde, arka arkaya 3 kere yaşandı. Yeniden binanın içinde gezerken, aynı bölgeden geçtiğimde bu sefer yaşanmadı. Açık alanda ise hiç yaşanmadı. Yaklaşık 0.5 ms sabit Frametime aldım.
Transformers Model, DLSS: Performans, MFG: 3x, RTX: Orta, genel kalite orta seviyede ve yaklaşık 160 FPS alıyorken, RivaTuner üzerinden 120 FPS kilitli şekilde bir deneme daha yaptım. Yine yaklaşık 10-12 dakika kadar aksiyon içerisindeydim.
Binada 1 kere yaşadım. Binadan açık alana geçerken de bir kere yaşadım. Açık alanda hiç yaşanmadı. 8.3 ms sabit Frametime aldım.
@SunseTTime @22723