Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Sorum başlıktaki gibi, bilgisayarım her düzeyde oyunu kaldırabilecek seviyede. Hikaye oyunları tercihimdir. MW3 yüklemeyi düşünüyorum online tarafı için, iyi midir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıktaki gibi, bilgisayarım her düzeyde oyunu kaldırabilecek seviyede. Hikaye oyunları tercihimdir. MW3 yüklemeyi düşünüyorum online tarafı için, iyi midir sizce?

Dishonored varsa güzeldir. Dishonored 2 daha bile iyi. Mark of the Ninja arkaya yaslanıp gamepadle oynamalık çerez deneyim sunar ama oynanış da bayağı iyi. Bilgisayar hakkında bilgi vermemişsin ama kaldırırsa emulatorle Metal Gear Solid ve God of War başlayabilirsin, özellikle MGS bayağı iyidir hikaye oyunu olarak. Bitirdiğin zaman bir yerde oyunun müziğini duyduğunda vay be falan dersin hatırlarsın o kadar iyi. Bioshock'lar bayağı iyi özellikle sırayla oynayınca Infinite eski oyunlara gönderme yaptığında anlayabiliyor olmak güzel. Mass Effect'ler çok övülüyor ama ben hiç oynamadım, bir ara her önüme gelen video/konu Mass Effect şöyle iyi böyle iyi diye göklere çıkarıyordu.

Wolfenstein serisi, The Evil Within 1-2, RE 2-3, Titanfall 2, Lies Of P, Crysis serisi, Fallout New Vegas, Cocoon, Mass Effect Legendary Edition, Hollow Knight, Bloodstained, Gears serisi, Star Wars Jedi Fallen Order ve Jedi Survivor.