Bu fiyatlar düzelir arkadaşlar. Şu an baya kişi üyeliğini iptal ediyor, baya tepki var. Mecbur fiyatları düşürecekler, 30 dolara satamazlar. Fakat Türkiye fiyatları ne olacak, göreceğiz.
Aynı şekilde düşünüyorum, globalde inanılmaz tepkiler aldılar. Herhalde bir abonelik sisteminin iptal etme kısmının yoğunluktan çöktüğü tek örnek bu olabilir.

Aynı şekilde düşünüyorum, globalde inanılmaz tepkiler aldılar. Herhalde bir abonelik sisteminin iptal etme kısmının yoğunluktan çöktüğü tek örnek bu olabilir.
Bir de şu an Türkiye fiyatlarını konuşmak erken bence. Komple 3 paketin fiyatları değişir. Ben yine makul bir fiyat bekliyorum. En üst paket 500, ortadaki 300, baştaki 200 falan olur diye düşünüyorum.

Bir de şu an Türkiye fiyatlarını konuşmak erken bence. Komple 3 paketin fiyatları değişir. Ben yine makul bir fiyat bekliyorum. En üst paket 500, ortadaki 300, baştaki 200 falan olur diye düşünüyorum.
Fiyatlar şuan kesinleşti, en yüksek paket 800 olacak. Buradan dönülebilecek iki nokta var; Ya zam ertelenecek, tepkileri azaltmak açısından Gamepass'e oyun pompalamaya devam edip 2026'ya çekecekler. Ya da tamamen geri adım atacaklar.

Fiyatlar şuan kesinleşti, en yüksek paket 800 olacak. Buradan dönülebilecek iki nokta var; Ya zam ertelenecek, tepkileri azaltmak açısından Gamepass'e oyun pompalamaya devam edip 2026'ya çekecekler. Ya da tamamen geri adım atacaklar.
Bu arada PC fiyatı bana yine normal geldi. Tabii ki her ay alınmaz, ona katılıyorum; fakat arada bir alınca yine mantıklı geliyor.

Bu arada PC fiyatı bana yine normal geldi. Tabii ki her ay alınmaz, ona katılıyorum; fakat arada bir alınca yine mantıklı geliyor.
Aslında sorun orada, PC fiyatı hâlâ normal. Ama konsollarda inan Ultimate dışında bir alternatif yok. Hani ben +200 oyun | EA Pass ve UbiClassic'ler olmadan başka ne oynarım ki?

Aslında sorun orada, PC fiyatı hâlâ normal. Ama konsollarda inan Ultimate dışında bir alternatif yok. Hani ben +200 oyun | EA Pass ve Ubiclassic'ler olmadan başka ne oynarım ki?

Burada sakin sakin konuşmuşsunuz, başka konularda neden insanlarla agresif konuşup doğru düzgün bir tartışma yapmayıp sizi göz ardı ediyorum deme havasına giriyorsunuz :D?

İptal ettim, yıllardır üyeliğim sürüyordu daha da müşteri beklesinler. Artık 30 yıllık üyelik alanlarla geçinirler.

Devam edeceğim gibi ben, maalesef oyunlara o kadar para veremem. Oynadığım çoğu oyun Game Pass üzerinde bir de. Üzücü ama yapacak bir şey yok.