Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

22723

Uzman
GameGaraj laptopta yaşıyorum sorunu. yangın alarmı gibi 10 saniye öttü. Neden bilmiyorum sıcaklıklar için yazmayın, zaten limitli CPU 75 GPU 70 derece. RAM'lar 67 derece. M.2 SSD 50derecede.

Link attım cihazı iade hakkım var daha fazla sıkıntı çıkarır mı?
10 saniye falan sürdü son 2 3 saniye video kaydı aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni gelen ürün kusurlu gelirse iade edebilirsin. Hakkın var. Üründen caymak istemedin kusursuz hali ile değişim taleb ettin ama yeni gelen üründe kudurlu olursa kusurdan dolayı cayma hakkın bulunuyor yani rahat bir sekilde değişim talep edebilirsin.

Sorun çözüldü gibi. Bütün gece 03:00’e kadar formatla ve tekrar kurulumla uğraştım. İlginç olan, kurulum sırasında çıkan sorunların hiçbiri tekrar ortaya çıkmadı. Eski laptop USB’ye yazarken yavaş olduğu için süreç uzun sürdü. Ama kontrol merkezi ve diğer her şey olması gerektiği gibi çalıştı. Sorun sanırım AMD ekran kartındaymış (610M); şu an Mayıs güncellemesi var, bilerek güncellemiyorum.

Hoparlör bir daha öyle bir ses çıkarmadı; sabaha kadar RDR2, DL2 ve CP2077’yi indirdim, az önce 1.5 saat test ettim sorun yok şu an. DGPU’ya geçtim, yani 5070 Ti sürekli aktif; şu an YouTube’da donma, ses bozulması veya takılma yaşamadım. Her şey düzgün çalışıyor.

CP2077’de cihaz TV’den ortalama 15 FPS az alıyorum. Videoyu 28 Haziran’da atmıştı, 2.3 yaması Temmuz’da geldi; FPS farkını oyunun güncellemesine bağladım. Şu an sadece RDR2’de PC portunun sorunu olan ani FPS düşüşleri var. Her şey en Ultra ayarlarda, Smooth Motion açık, 2560×1600p’de yaklaşık 140 FPS alıyorum ama ani iniş-çıkışlar, donmalar var; bunun için ayrı konu açacağım. NVIDIA ayarlarından 100 FPS ile sınırlandırdım, 95’lere düşüş hala oluyor.

Geri kalan sorunları bir daha yaşamadım. Format iyi geldi.
Eğer donanım özellikleri seni memnun ediyorsa GameGaraj ile görüş ürünün kusurlu olduğundan bahset ve değişimi talep et eğer başka bir cihaza yönelmek istersen iade hakkın var bir de ürünün linkini atabilir misin?
Aynı sorunları yaşamaya devam edersem öyle yapacağım. Donanım güzel lakin yazılım tarafı zayıf. İlk 2 3 gün çok uğraştırmıştı yazılım kurma , uyuşmama vs.

Aynı sorunları yaşamaya devam edersem öyle yapacağım. Donanım güzel lakin yazılım tarafı zayıf. İlk 2 3 gün çok uğraştırmıştı yazılım kurma, uyuşmama vs.

Tongfang, Clevo vb yerlerden hazır kasa alıp satarken hep yazılım kısmı zayıf kalıyor maalesef.

@kompetankedi Yaşadığım çokça driver ve bugünden sonra olan durumlar yüzünden hepsiburadadan birazdan kolay ide talebi açacağım. Sorunlarımı not edeceğim. Sorun çıkarmazlar iadede umarım.

Çıkarmazlar çıkarırlar ise hakkını savun iade hakkın var.

Üzüldüm ya. Laptop almaktan vazgeçiyorum sanırım bir türlü şansım yaver gitmedi aldıklarım içime sinmedi. Zaten mezunum en iyisi sanırım oturup ders çalışmak sadece. Yazın eğer yaşadığım ilde kazanırsam sınavı kasa toplamak istiyorum. Laptoplar ve sıkıntıları amma yordu. 28 Kasım'da eğer 5070 Ti'li bir cihaz olursa marka(ASUS, MSI) onlara bakacağım olmazsada, Ankara'yı kazanabilirsek kasa. En kötü bir iPad alırım idarelik, küçük ekranda ders mers izlenmiyor.

Üzüldüm ya. Laptop almaktan vazgeçiyorum sanırım bir türlü şansım yaver gitmedi aldıklarım içime sinmedi. Zaten mezunum en iyisi sanırım oturup ders çalışmak sadece. Yazın eğer yaşadığım ilde kazanırsam sınavı kasa toplamak istiyorum. Laptoplar ve sıkıntıları amma yordu. 28 Kasım'da eğer 5070 Ti'li bir cihaz olursa marka(ASUS, MSI) onlara bakacağım olmazsada, Ankara'yı kazanabilirsek kasa. En kötü bir iPad alırım idarelik, küçük ekranda ders mers izlenmiyor.

Hocam aldığınız laptop iyi aslında ama şansınıza denk gelmiş ben senin yerinde olsam değişim isterdim gene aynı sorun devam ederse iade ederdim.

Hocam aldığınız laptop iyi aslında ama şansınıza denk gelmiş ben senin yerinde olsam değişim isterdim gene aynı sorun devam ederse iade ederdim.
Degisim gelirse 14 gün sürem şuan elimdeki cihaz baz alınınca iade sürem öbür cihaz gelene kadar biter.
Biraz araştırdım ben hybrid modda kullanıyordum ondan olabilir dendi. İadeyi iptal edip tekrar bi test etmek gerekebilir. AMD işlemcili laptoplarda var deniyor.
Ama bilemedim. 90k veripte uğraştığımız şeyler yorucu.

Degisim gelirse 14 gün sürem şu an elimdeki cihaz baz alınınca iade sürem öbür cihaz gelene kadar biter.
Biraz araştırdım ben hybrid modda kullanıyordum ondan olabilir dendi. İadeyi iptal edip tekrar bir test etmek gerekebilir. AMD işlemcili laptoplarda var deniyor.
Ama bilemedim. 90k verip de uğraştığımız şeyler yorucu.

Yeni gelen ürün kusurlu gelirse iade edebilirsin. Hakkın var. Üründen caymak istemedin kusursuz hali ile değişim taleb ettin ama yeni gelen üründe kudurlu olursa kusurdan dolayı cayma hakkın bulunuyor yani rahat bir sekilde değişim talep edebilirsin.

Sorun çözüldü gibi. Bütün gece 03:00’e kadar formatla ve tekrar kurulumla uğraştım. İlginç olan, kurulum sırasında çıkan sorunların hiçbiri tekrar ortaya çıkmadı. Eski laptop USB’ye yazarken yavaş olduğu için süreç uzun sürdü. Ama kontrol merkezi ve diğer her şey olması gerektiği gibi çalıştı. Sorun sanırım AMD ekran kartındaymış (610M); şu an Mayıs güncellemesi var, bilerek güncellemiyorum.

Hoparlör bir daha öyle bir ses çıkarmadı; sabaha kadar RDR2, DL2 ve CP2077’yi indirdim, az önce 1.5 saat test ettim sorun yok şu an. DGPU’ya geçtim, yani 5070 Ti sürekli aktif; şu an YouTube’da donma, ses bozulması veya takılma yaşamadım. Her şey düzgün çalışıyor.

CP2077’de cihaz TV’den ortalama 15 FPS az alıyorum. Videoyu 28 Haziran’da atmıştı, 2.3 yaması Temmuz’da geldi; FPS farkını oyunun güncellemesine bağladım. Şu an sadece RDR2’de PC portunun sorunu olan ani FPS düşüşleri var. Her şey en Ultra ayarlarda, Smooth Motion açık, 2560×1600p’de yaklaşık 140 FPS alıyorum ama ani iniş-çıkışlar, donmalar var; bunun için ayrı konu açacağım. NVIDIA ayarlarından 100 FPS ile sınırlandırdım, 95’lere düşüş hala oluyor.

Geri kalan sorunları bir daha yaşamadım. Format iyi geldi.

Çözüm