Yeni gelen ürün kusurlu gelirse iade edebilirsin. Hakkın var. Üründen caymak istemedin kusursuz hali ile değişim taleb ettin ama yeni gelen üründe kudurlu olursa kusurdan dolayı cayma hakkın bulunuyor yani rahat bir sekilde değişim talep edebilirsin.
Sorun çözüldü gibi. Bütün gece 03:00’e kadar formatla ve tekrar kurulumla uğraştım. İlginç olan, kurulum sırasında çıkan sorunların hiçbiri tekrar ortaya çıkmadı. Eski laptop USB’ye yazarken yavaş olduğu için süreç uzun sürdü. Ama kontrol merkezi ve diğer her şey olması gerektiği gibi çalıştı. Sorun sanırım AMD ekran kartındaymış (610M); şu an Mayıs güncellemesi var, bilerek güncellemiyorum.
Hoparlör bir daha öyle bir ses çıkarmadı; sabaha kadar RDR2, DL2 ve CP2077’yi indirdim, az önce 1.5 saat test ettim sorun yok şu an. DGPU’ya geçtim, yani 5070 Ti sürekli aktif; şu an YouTube’da donma, ses bozulması veya takılma yaşamadım. Her şey düzgün çalışıyor.
CP2077’de cihaz TV’den ortalama 15 FPS az alıyorum. Videoyu 28 Haziran’da atmıştı, 2.3 yaması Temmuz’da geldi; FPS farkını oyunun güncellemesine bağladım. Şu an sadece RDR2’de PC portunun sorunu olan ani FPS düşüşleri var. Her şey en Ultra ayarlarda, Smooth Motion açık, 2560×1600p’de yaklaşık 140 FPS alıyorum ama ani iniş-çıkışlar, donmalar var; bunun için ayrı konu açacağım. NVIDIA ayarlarından 100 FPS ile sınırlandırdım, 95’lere düşüş hala oluyor.
Geri kalan sorunları bir daha yaşamadım. Format iyi geldi.