Slayer 4 harici pek önermem. Slayer rakipsiz. 4 MSI Sword kasa kullanıyor. Giriş-orta segment bir kasa. Marka olarak iyi bir marka.
Bende bunu sevmiştim.

Kafamı karıştırdı. Bu bütçelerde normalde TUF falan alınıyor ama bu laptop bayağı iyi.

Slayer 4 harici pek önermem. Slayer rakipsiz. 4 MSI sword kasa kullanıyor. Giriş-orta segment bir kasa. Marka olarak iyi bir marka.

Merhaba hocam,

GameGaraj slayer serisiyle ilgili yorumunuzu gördüm. Özellikle slayer 4 dışındakileri çok önermediğinizi belirtmişsiniz.

Ben şu sıralar slayer R9T-5070 C3 (Ryzen 9 8945hx / 64 GB RAM / 2TB SSD / RTX 5070) modelini ciddi şekilde değerlendiriyorum.

Render ve mimari sahnelerde çalışan bir iç mimarım. Termal yapı, kasa kalitesi ve uzun vadede stabilite benim için çok önemli.

Bu model özelinde düşünceniz nedir? Tavsiye eder misiniz yoksa kasa segmenti ya da soğutma yapısı bu donanımı taşımakta zorlanır mı sizce?

Görüşleriniz benim için çok değerli. Teşekkür ederim.

Merhaba hocam,

GameGaraj slayer serisiyle ilgili yorumunuzu gördüm. Özellikle slayer 4 dışındakileri çok önermediğinizi belirtmişsiniz.

Ben şu sıralar slayer R9T-5070 C3 (Ryzen 9 8945hx / 64 GB RAM / 2TB SSD / RTX 5070) modelini ciddi şekilde değerlendiriyorum.

Render ve mimari sahnelerde çalışan bir iç mimarım. Termal yapı, kasa kalitesi ve uzun vadede stabilite benim için çok önemli.

Bu model özelinde düşünceniz nedir? Tavsiye eder misiniz yoksa kasa segmenti ya da soğutma yapısı bu donanımı taşımakta zorlanır mı sizce?

Görüşleriniz benim için çok değerli. Teşekkür ederim.

O yorumu yaptığımda bu yeni cihazlar daha çıkmamıştı. Şu an GameGaraj'ın yeni cihazları gayet iyi özellikle fiyat konusunda. Kaliteli Tongfang kasa kullanıyorlar. Sizin dediğiniz cihaz alınır fakat bütçe belirtip cihaz linki paylaşırsanız belki daha iyi öneriler yapılabilir.

O yorumu yaptığımda bu yeni cihazlar daha çıkmamıştı. Şu an GameGaraj'ın yeni cihazları gayet iyi özellikle fiyat konusunda. Kaliteli Tongfang kasa kullanıyorlar. Sizin dediğiniz cihaz alınır fakat bütçe belirtip cihaz linki paylaşırsanız belki daha iyi öneriler yapılabilir.

Teşekkür ederim hocam yanıtınız için 🙏

Belirttiğiniz gibi GameGaraj'ın yeni serileri gerçekten güçlü özellikler sunuyor, ben de fiyat/performans dengesi açısından cazip buldum.

Bütçem maksimum 85.000 TL (çok iyi bir cihaz olursa zorlayabilirim) düşündüğüm model şu:

Alternatif olarak düşündüğüm model:

Teşekkür ederim hocam yanıtınız için 🙏

Belirttiğiniz gibi GameGaraj'ın yeni serileri gerçekten güçlü özellikler sunuyor, ben de fiyat/performans dengesi açısından cazip buldum.

Bütçem maksimum 85.000 TL (çok iyi bir cihaz olursa zorlayabilirim) düşündüğüm model şu:

Alternatif olarak düşündüğüm model:

Geç cevap için üzgünüm. İki cihazı da önermem fiyatları gereksiz fazla.

Merhaba dediğiniz modeli almaya karar verdim, peki işlemcisi 3D eklentili olan versiyonuna yönelmeme gerek var mı acaba?

Bir de benim için kablolu kablosuz iyi bir uzun kullanıma uygun mouse önerisi yapabilir misiniz proje çizerken kullanacağım, uzun saatler kullanacağım için ergonomi ve batarya kapasitesi ön planda olacak.