Bütçe
90.000 maksimum gibi düşünebiliriz

Chiara

Çalışkan
Arkadaşlar üniversite yaklaşıyor. Matematik bölümü okuyacağım ve yazılım yapmayı düşünüyorum. Oyun da oynamayı düşünüyorum arada, canım istediğinde. Neye baksam ya bir sorun ya da bir sıkıntı isteklerimle uyuşmayan şeyler görüyorum. Sizce GameGaraj alınır mı? Klavyesinin kalitesi iyi mi? Eğer yazılım yaparsam onu kullanacağım çünkü. Sorunlu mu cihaz veya eski kullanıcıları varsa yorum yapabilirse sevinirim. Modeli beraber düşünürüz.

Hiçbir modelinde bir sorun yoktur. Bazı kasaları direk MSI zaten. Aklınızda bir tane varsa link atın değerlendiririz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu bulup da laf etmek için tabiki demiyorum ama 1tb ssd az değil mi? Bilgisizliğime verin eğer saçmaysa soru ama arkadaşlarım genelde az diyor pc den anlayan. Ve gamegaraj serisi sessiz mi? Soğutması nasıl? Klavyesi kaliteli mi yani kullanabilirim değil mi?

Yükseltebilirsin. Vector serisinin paneli her zaman fiyatına göre dandikti. Panel en önemli kriterse Game Garaj'ın 5070 Tİ'li modelini almanı öneririm.
En önemli kriter değil ama 12gb vram bulmuşken laptopta 2k ekran almak daha mantıklı geldi ama 8gb vram da gayet normal laptop olduğu için

Hiçbir modelinde bir sorun yoktur. Bazı kasaları direk MSI zaten. Aklınızda bir tane varsa link atın değerlendiririz.
Bu nasıl?

Bunu bulup da laf etmek için tabiki demiyorum ama 1tb ssd az değil mi? Bilgisizliğime verin eğer saçmaysa soru ama arkadaşlarım genelde az diyor pc den anlayan. Ve gamegaraj serisi sessiz mi? Soğutması nasıl? Klavyesi kaliteli mi yani kullanabilirim değil mi?

En önemli kriter değil ama 12gb vram bulmuşken laptopta 2k ekran almak daha mantıklı geldi ama 8gb vram da gayet normal laptop olduğu için
1 TB yeterli, yetmezse bir ekleme yaparsınız. Basit zaten. Ayrıca 12GB Wram'e bence de 2K gider.

Bu nasıl?
Attığınız linkteki cihaza para vermeye gerek yok. 8GB Wram'den dolayı. 64GB Ram zaten şuan gereksiz. 1 TB yeterli olur. Ayrıca o işlemcinin pil verimliliği berbat, eğer pilde kullanacaksınız.

1 TB yeterli, yetmezse bir ekleme yaparsınız. Basit zaten. Ayrıca 12 GB Wram'e bence de 2K gider.

Attığınız linkteki cihaza para vermeye gerek yok. 8 GB Wram'den dolayı. 64 GB RAM zaten şu an gereksiz. 1 TB yeterli olur. Ayrıca o işlemcinin pil verimliliği berbat, eğer pilde kullanacaksınız.

Pilde de kullanacağım, cihazı kullanabildiğim kadar uzun kullanmak istiyorum. Gelecekte de yetecek sağlam bir RAM olsun istiyorum. İsterseniz isteklerimi veya kendimi açıklamaya çalışayım belki daha iyi anlaşılabilirim. Zaman ayırdığınız için sağ olun.