Senin attığın görsellerle aynı, ben başka bir şey göremedim. Sen olduğunu düşünüyorum hatta. Zaten moderatör tarafı CPU ve GPU tarafını anormal karşılamamış, anakart sıcaklığı konusuna gelirsek Tongfang kasalarda hep böyle. Ben zaten 5070'li modelden sonra önermiyorum zorunlu kalmadıkça. 90 bin paralara o cihazlar mantıklı değil zaten, işlemcisi güçlü diye öneriliyor. MSI Vector kasalı slayer 5 çok daha mantıklı bir tercih. Orada dendiği gibi koşullarda belli değil.
Bu GPU sıcaklıklarını bu kadar tuhaf ve anormal buluyorsan MSI katana cihazları da önermemen gerek, pek farkı yok bu cihazlarla. Ne dersin? Böyle gidersek hiçbir cihaz öneremeyeceğiz.
Eki Görüntüle 163179
Hemen hemen tüm laptop sahiplerinin ucundan da olsa merak ettiği, acaba gerçekten işlevsel olur mu diye düşünebileceği laptop soğutucu fanları hakkında basit bir içerik hazırlamak istedim. Testleri göstermeden önce başlangıç bilgilerini vereyim; Konum Adana. Test oyunu Forza Horizon 5 - 1080P ekstrem ayarlarda yapıldı. Tüm testler 1 saat içerisinde tamamlandı, farklı zaman dilimine ait değiller.
Laptop Özellikleri:
- Msi Katana 15 B13VGK
- İ7-13620H
- RTX 4070m
- 16GB Ram
- 1 TB SSD
- Çift fanlı
İlk test laptopun kendi fanları ile yapıldı. Herhangi bir ek fan desteği yok...
ROG G16 14900HX 4060 cihazımda bakımları tam olmasına rağmen 30-35 derece yaz sıcağında sıcak çalışıyor. Bir de benchmark uygulamalarında gör sen şu sıcaklıkları.