GameGaraj R9T laptopun işlemci sıcaklığı 90 derece oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykke21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 229

95 derecelerde çalışırken fan sesleri nasıl? Benimkinler uçacak gibi.

Allah aşkına boşta 60 derece çalışan CPU'ya anormal diyen tayfaya mı güveniyorsun? 60 derece CPU boşta en ideal değerler arasındadır emin ol. Savunduğum yok tamamen objektif yaklaşıyorum cihazın oyun esnasındaki değerleri adam akıllı paylaşmamışsın bile, anlık olarak 90 derece gördü diye korkmuşsun.

95 derecelerde çalışırken fan sesleri nasıl? Benimkinler uçacak gibi.
ROG cihazım sessiz sayılabilir. Katana cihazım ise evi inletiyor maalesef.

Aslında 90 derece değil fanın sesi korkuttu. Kapım açıktı evin koridorundan geçen kardeşim bu ses laptoptan mı geliyor dedi öyle bir ses.

Aslında 90 derece değil fanın sesi korkuttu. Kapım açıktı evin koridorundan geçen kardeşim bu ses laptoptan mı geliyor dedi öyle bir ses.
Bende muzdaribim bu fan sesi sorunlarından, bu fiyat bandındaki çoğu cihazın fanları yüksek seste çalışıyor maalesef. Tekrardan dediğim gibi MSI Afterburner kurup oyundaki değerleri uzun bir süre gözlemleyin, watt değerleri gibi şeylere de belirtmeyi unutmayın. Valorant gibi bir oyunda GPU'nun CPU'dan çok daha fazla kullanılması pek olağan değil, o kontrol merkezi pek inandırıcı gelmedi doğrusu.

Valorant'ın GPU'yu daha çok kullanması normal değil mi zaten. İşlemci ağırlıklı bir oyun.

Valorant'ın GPU'yu daha çok kullanması normal değil mi zaten. İşlemci ağırlıklı bir oyun.
GPU ekran kart, CPU işlemci demek. İşlemci tabanlı oyunlarda CPU kullanımı daha fazla olur.

GPU ekran kart, CPU işlemci demek. İşlemci tabanlı oyunlarda CPU kullanımı daha fazla olur.

Pardon ben karıştırmışım fakat kontrol merkezinde işlemcinin 90 derece olduğunu gösteriyor zaten.

Pardon ben karıştırmışım fakat kontrol merkezinde işlemcinin 90 derece olduğunu gösteriyor zaten.
Tamam da kullanımı çok düşük Valorant gibi bir oyunda, sıkıntı orada zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…