ykke21

Çalışkan
Eki Görüntüle 163518

Kullanıcıları bu konumu ziyaret edebilir. Performanstan çok az ödün verilerek throttle sınırından uzaklaşabilinir.

En son attığı konu bana ait ve ne yapacağım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...

MSI Afterburner ile test edebilir misin oyundaki değerleri? Valorant gibi bir oyunda %91 GPU da garip gelmedi değil, kontrol merkezi zaten iyi değil o cihazların. Fan modunu da sessiz olarak kullanma.

MSI Afterburner ile test edebilir misin oyundaki değerleri? Valorant gibi bir oyunda %91 GPU da garip gelmedi değil, kontrol merkezi zaten iyi değil o cihazların. Fan modunu da sessiz olarak kullanma.

Hafta sonları gece gündüz çalıştığım için en erken pzt atabilirim, dediğim gibi bir gariplik vardı zaten korktuğum için kapattım direkt. Fan modu olarak bir şey ayarlamamıştım sadece işlemciye 65W limit olarak ayarlamıştım öyle düzelmeyincr oyun moduna geçtim o da aynıydı.

Bir akrabama biz de aldık 5070'li versiyonunu, inceleyeceğim ben de. Bakalım sıcaklıklar ne alemde olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafta sonları gece gündüz çalıştığım için en erken pzt atabilirim, dediğim gibi bir gariplik vardı zaten korktuğum için kapattım direkt. Fan modu olarak bir şey ayarlamamıştım sadece işlemciye 65W limit olarak ayarlamıştım öyle düzelmeyincr oyun moduna geçtim o da aynıydı.
İşlemci 65W üstüne çıkmaz zaten çoğu oyunda, sıcaklığa etki etmez o limit. 90 dereceden niye korkuyorsun dostum termal throttling yiyecek seviyeye (97-98 derece) gelmediği sürece endişe etmene gerektirecek bir şey yok. Dediğim gibi MSI Afterburner indir ve değerleri buraya at.

İşlemci 65W üstüne çıkmaz zaten çoğu oyunda, sıcaklığa etki etmez o limit. 90 dereceden niye korkuyorsun dostum termal throttling yiyecek seviyeye (97-98 derece) gelmediği sürece endişe etmene gerektirecek bir şey yok. Dediğim gibi MSI Afterburner indir ve değerleri buraya at.

Ne bileyim ürünün incelemesi olsun kullanıcı geri dönüşü olsun maksimum sıcaklığı 86 87 derece olarak gözüken bir ürünün bir anda 90 dereceye çıkması neden korkutmasın.

Cihazı daha tam incelemeden adamakıllı test yapmadan niye direkt değişim veya iade istedin ki? Gelecek yanıt pek de olumlu olmaz.

Farklı forumlarda sürekli öyle yorum geldiği ve vakit kaybetmemek için korku insana her şeyi yaptırır hocam. Ki benim anlamadığım zaten koca neredeyse bir forum sıcaklıklaeı anormal bulurken siz savunuyorsunuz aslında içimi rahatlatıyorsunuz fakat neden sadece siz savunuyorsunuz onu anlamış değilim.

Ne bileyim ürünün incelemesi olsun kullanıcı geri dönüşü olsun maksimum sıcaklığı 86 87 derece olarak gözüken bir ürünün bir anda 90 dereceye çıkması neden korkutmasın.
Gereksiz endişelenmişsin. MSI Afterburner ile testini yap, anlık 1-2 dakika 90 dereceyi gördü diye telaş yapacak bir durum yok. Benim ROG G16 cihazımda MSI Katana cihazımda 95 derecelerde çalışıyor bu aralar, sapasağlamlar hala. Watt değeride kullanma oranı da adam akıllı belli değil.